Έλα Στη Θέση Μου: Συλλαμβάνουν την Φαίη

Έλα Στη Θέση Μου: Η σχέση της Φαίης και του Βλάση, από τότε που αποφάσισαν να χωρίσουν, βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί. Και αυτό γιατί η πρώτη δεν μπόρεσε ποτέ να αποδεχθεί πως ο Βλάσης θα συνέχιζε τη ζωή του με μία άλλη γυναίκα.

Έλα Στη Θέση Μου: Συλλαμβάνουν την Φαίη

Γι’ αυτόν τον λόγο, λοιπόν, ξεκίνησε να παρεμβαίνει με κάθε τρόπο στα προσωπικά και επαγγελματικά του ζητήματα. Αποκορύφωμα δε στάθηκε η κλοπή των χρημάτων του, που προορίζονταν για επένδυση σε γη. Από εκείνη τη στιγμή, ο Βλάσης είναι σίγουρος ότι πίσω από αυτή την ενέργεια κρύβεται π Φαίη, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να το αποδείξει. Ωστόσο, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο Βλάσης μαθαίνει από τον Φώτη την πραγματική σχέση που έχουν η Φαίη, η Θάλεια και ο «πρόξενος» και κατ’ επέκταση πού βρίσκονται τα κλεμμένα χρήματά του.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ψάχνει τη Θάλεια για να του δώσει τις απαιτούμενες εξηγήσεις. Όπως και γίνεται. Συγχρόνως, ο Αργύρης καταφέρνει να πανικοβάλει τη Φαίη και να την κάνει να αδειάσει τις τραπεζικές θυρίδες, κρύβοντας τα χρήματα στο σπίτι της και περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να της τα κλέψει. Στο μεταξύ, η Φαίη έχει κακό προαίσθημα και νιώθει ότι ο κλοιός γύρω της στενεύει επικίνδυνα. Έλα Στη Θέση Μου

Για αυτόν τον λόγο, ετοιμάζεται να φύγει εσπευσμένα για το Πήλιο, παίρνοντας μαζί της τα λεφτά του Βλάση. Όταν ανοίγει την πόρτα, όμως, την περιμένει μία έκπληξη. Ο Βλάσης αιφνιδιάζει την πρώην αγαπημένη του, φέρνοντας την Αστυνομία, που ζητάει να ψάξει τις αποσκευές της. Οι αστυνομικοί ανακαλύπτουν τα χρήματα του άντρα και, μετά τις καταγγελίες που της προσάπτει, προχωρούν αμέσως στη σύλληψή τής.

Εκείνη είναι τρομοκρατημένη και δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση από εδώ και πέρα. Λίγη ώρα μετά, στο αστυνομικό τμήμα, η Φαίη αρνείται ότι τα χρήματα που βρέθηκαν πάνω της είναι του Βλάση, ενώ εκείνη τη στιγμή η Θάλεια παίρνει την πρωτοβουλία να εμφανιστεί και να ομολογήσει την αλήθεια. Δηλαδή ότι αυτή έκανε την κλοπή για λογαριασμό της Φαίης. Έπειτα από αυτή την ενέργεια, η τελευταία βρίσκεται σε ακόμη πιο δεινή θέση, με αποτέλεσμα ο Βλάσης να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Συγκεκριμένα, όπως της λέει, θα αποσύρει τις κατηγορίες και συνεπώς θα αφεθεί ελεύθερη μόνο άμα ομολογήσει κι εκείνη από την πλευρά της την αλήθεια. Διαφορετικά, δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να την κλείσει στη φυλακή.

Ένας όρος που γίνεται αποδεκτός από τη Φαίη, π οποία δεν θέλει να αφήσει μόνη την κόρη τους, Ζωή, ούτε και να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του μωρού που περιμένει.

Για την αρχική σελίδα «Έλα στη θέση μου» πατήστε ΕΔΩ

ela sti thesi moyΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ επεισόδιαΈλα Στη Θέση Μου Φαίη