Έλα Στη Θέση Μου Spoiler: Ο Αχιλλέας πήρε απόφαση να παραιτηθεί

Έλα Στη Θέση Μου Spoiler: Ο Αχιλλέας, μετά την απόφασή του να πάρει διαζύγιο από τη Ρενάτα, προχωράει σε ακόμη μία κίνηση. Θέλει να παραιτηθεί από την εταιρεία. Και ενώ η Ρενάτα προσπαθεί να τον αποτρέψει, οι πράξεις της μάλλον τον ωθούν σε αυτό.

Έλα Στη Θέση Μου Spoiler: Ο Αχιλλέας πήρε απόφαση να παραιτηθεί

Ο Αχιλλέας έχει πάρει απόφαση πως ο γάμος του με τη Ρενάτα ανήκει πια στο παρελθόν και πως η κρίση που πέρασαν εξαιτίας του Μάρκου δεν θα ξεπεραστεί. Μάλιστα, ο θυμός του εντείνεται ακόμη περισσότερο όταν βλέπει τις φωτογραφίες της Ρενάτας και του Μάρκου από το μπαρ.

Τότε παίρνει μία καθοριστική απόφαση. Να παραιτηθεί από την εταιρεία για να μη συναντάει ούτε τη Ρενάτα ούτε τον Μάρκο. Ωστόσο, η Ρενάτα μαθαίνει τις προθέσεις του Αχιλλέα και αποφασίζει να συναντηθεί μαζί του και να του μιλήσει. Έλα Στη Θέση Μου Spoiler

Είναι σοκαρισμένη με την προοπτική ο Αχιλλέας να σταματήσει να δουλεύει για τη Biosofo, όταν όμως συναντιούνται, έχουν ακόμη έναν καβγά, τόσο για την παραίτησή του όσο και για τη σχέση τους. Ο Αχιλλέας, όμως, θέλει λίγο χρόνο να σκεφτεί εάν τελικά το καλύτερο για όλους είναι να φύγει.

Λίγο αργότερα, η Φαίη συγκρούεται με τον Μάρκο γιατί εκείνος προτείνει να γίνει η Σύλβια το νέο πρόσωπο της εταιρείας. Η Ρενάτα εκείνη τη στιγμή, όμως, παίρνει το μέρος του Μάρκου και στηρίζει την πρότασή του, ενώ ο Αχιλλέας την παρακολουθεί ακόμη μία φορά να είναι στο πλευρό του Μάρκου.

Για την αρχική σελίδα «Έλα στη θέση μου» πατήστε ΕΔΩ

ela sti thesi moySPOILERΈλα Στη Θέση Μου Spoiler