Έλα Στη Θέση Μου Spoiler: Τα χρήματα του Βλάση στα χέρια της Φαίης

Η Φαίη «στριμώχνει» τη Θάλεια, ενώ φροντίζει να επισκεφτεί τη γιαγιά της, για να μάθει πληροφορίες για εκείνη. Σύντομα, σε μια κίνηση ματ, εντοπίζει την κρυψώνα της αντιζήλου της και αρπάζει τα λεφτά του Βλάση!

Έλα Στη Θέση Μου Spoiler: Εκτός ελέγχου, ο Βλάσης κλειδώνει τις πόρτες της εταιρίας και αποφασίζει να τους κρατήσει όλους… φυλακισμένους μέχρι να υπογράψει η Φαίη την πώληση της Sofo. Στο μεταξύ, ο Αχιλλέας προσπαθεί να βρει τρόπο να δραπετεύσει, για να εμποδίσει την Κέντρα να ανοίξει το χρηματοκιβώτιό του…

Έλα Στη Θέση Μου Spoiler: Τα χρήματα του Βλάση στα χέρια της Φαίης

Ωστόσο η Κέντρα είναι αποφασισμένη να μάθει όλη την αλήθεια. Καλεί λοιπόν κλειδαρά, για να ανακαλύψει επιτέλους όλα τα μυστικά του άντρα της. Την ίδια ώρα, η Φαίη καταστρώνει νέα σχέδια για τη γιαγιά της Θάλειας. Σύντομα η δαιμόνια κοπέλα βρίσκει τρόπο να μπει στον οίκο ευγηρίας και να συναντήσει τη γιαγιά της Θάλειας.

Την ίδια στιγμή, ο Βλάσης μαθαίνει από τη Θάλεια τα πάντα για την έκταση που της έχει κλέψει ο Καγκαλούδης. Η Φλωρέτα, από την άλλη, συγκρούεται άγρια με τη Μιράντα για το φιλί που έδωσε στον Λεωνίδα. Οι δύο γυναίκες τον διεκδικούν και είναι αποφασισμένες να φτάσουν στα άκρα. Παράλληλα, ο Λεωνίδας εξομολογείται κάτι πολύ δυσάρεστο στον Θοδωρή. Έλα Στη Θέση Μου Spoiler

Η Ρενάτα βρίσκει τυχαία από τον Ζαχαρία τη διεύθυνση του σπιτιού της Ελπίδας. Στο μεταξύ όμως ο Μάρκος την πιέζει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχέση τους. Η Κέντρα προσπαθεί να δει τι έχει μέσα το χρηματοκιβώτιο, αλλά ανακαλύπτει έκπληκτη ότι το μεγάλο μυστικό έχει κάνει… φτερά.

Η θάλεια αιφνιδιάζεται όταν ο Βλάσης τη ρωτήσει ευθέως αν ξέρει ποιος τον έκλεψε. Οι ενοχές την κυριεύουν και προσπαθεί να τα «μπαλώσει». Μετά την επεισοδιακή επίσκεψη στη γιαγιά Πανδώρα, η Φαίη βγάζει… λαβράκι.

Για την αρχική σελίδα «Έλα στη θέση μου» πατήστε ΕΔΩ

ela sti thesi moySPOILERΈλα Στη Θέση Μου SpoilerΈλα Στη Θέση Μου ΒλάσηςΈλα Στη Θέση Μου Φαίη