Έλα στη θέση μου Spoiler: Η Ρενάτα έξω φρενών – Ο Βλάσης βοηθά τη Θάλεια

Έλα στη θέση μου Spoiler: Η ένταση μεταξύ της Φλωρέτας και της Μιράντας αυξάνεται όλο και περισσότερο. Η Ρενάτα έξαλλη με τις κινήσεις που οδήγησαν στην πτώχευση της Σόφο ζητάει από τον Αχιλλέα να παραιτηθεί, την ώρα που η Κέντρα εμφανίζεται απροειδοποίητα στην εταιρία και τους βρίσκει μαζί.

Έλα στη θέση μου Spoiler: Η Ρενάτα έξω φρενών – Ο Βλάσης βοηθά τη Θάλεια

Η Ρενάτα είναι έξω φρενών που δεν μπορεί να βρει την Ελπίδα και να στριμώξει τον Αχιλλέα και την πληρώνει ο Μάρκος. Η σύλληψη της Θάλειας είναι γεγονός κι όλοι έχουν μείνει άναυδοι. Ο Ζούβας υποπτεύεται τη Φαίη, για τα χαμένα λεφτά της Θάλειας, αλλά η Φαίη καταφέρνει και του ρίχνει στάχτη στα μάτια.

Ο Θοδωρής αποφασίζει να κάνει μπίζνα το σουξέ με τα κεφτεδάκια αλλά ο Μίμης αντιδράει. Ο Φώτης αγωνιά να μάθει πως πήρε η Βάνα τις μαντινάδες που τις έστειλε με το Μανωλιό, ενώ η Κέντρα, αποφασίζει να παίξει ένα παιχνίδι στον Αχιλλέα… Έλα στη θέση μου Spoiler

Ο Βλάσης βοηθά τη Θάλεια να αποφύγει τη σύλληψη και την παίρνει στο σπίτι του, κάτι που κάνει έξαλλο όχι μόνο τον Λεωνίδα, αλλά και τη Φαίη, που μαθαίνει τα νέα. Η Κέντρα υποκρίνεται πως βρίσκεται στο Λονδίνο και παρακολουθεί τον Αχιλλέα, ενώ ο Φώτης μηχανεύεται ένα κόλπο για να κερδίσει πίσω την Βάνα.

Εν τω μεταξύ, η Σύλβια και ο Ζούβας αποφασίζουν να ερευνήσουν κρυφά τις κινήσεις της Φαίης. Κι ενώ η Ρενάτα ψάχνει τρόπους να παγιδέψει την Ελπίδα, ο Αχιλλέας κάνει μια απρόσμενη επαγγελματική πρόταση στον Βλάση…

Για την αρχική σελίδα «Έλα στη θέση μου» πατήστε ΕΔΩ

ela sti thesi moySPOILERΈλα Στη Θέση Μου SpoilerΈλα Στη Θέση Μου ΒλάσηςΈλα Στη Θέση Μου Ρενάτα