Έλα Στη Θέση Μου Spoiler: Η Φαίη σαγηνεύει τον Βλάση

Έλα Στη Θέση Μου Spoiler: Η Φλωρέτα ενημερώνει τον Λεωνίδα πως ο γιος του θα κάνει αίτηση διαζυγίου και τότε συνασπίζονται προκειμένου να τον σταματήσουν. Μάταια, όμως, καθώς αυτό που καταφέρνουν είναι να τον ωθήσουν περισσότερο στο να θέλει να χωρίσει. Λίγη ώρα αργότερα, ο Αχιλλέας είναι σίγουρος ότι θα πιάσει στα πράσα τη Ρενάτα με τον Μάρκο.

Έλα Στη Θέση Μου Spoiler: Η Φαίη σαγηνεύει τον Βλάση

Μπαίνει στο σπίτι αλλά πέφτει πάνω στον Βλάση και στη Φαίη. Παράλληλα, ο Σήφης έχει να κουμαντάρει τις τρέλες της Σύλβιας και της Βάνας στο χημείο, αλλά δυσκολεύεται πολύ, ενώ ο Ζούβας και ο Φώτης νομίζουν ότι θα έχουν ένα ήσυχο βράδυ αλλά ο Δαμιανός δεν τους αφήνει.

Η Φαίη καταφέρνει να σαγηνεύσει τον Βλάση μετά στικάκια αντρικού πάθους και εκείνος δεν μπορεί να αντισταθεί. Οι δυο τους περνούν το βράδυ μαζί και εκείνη επιτυγχάνει τον στόχο της. Ωστόσο, η Μαρίνα τούς βλέπει μαζί και απογοητεύεται. Η Φαίη, μετά τη βραδιά που πέρασε με τον Βλάση, είναι σε μεγάλα κέφια, αντιθέτως εκείνος δείχνει να έχει ήδη μετανιώσει για όσα έκανε.

Κι ενώ οι ετοιμασίες για την παρουσίαση της νέας σειράς προϊόντων της Biosofo προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς, η Ρενάτα και ο Αχιλλέας έρχονται ακόμη μία φορά αντιμέτωποι. Τι αποτέλεσμα θα έχει στη Σύλβια το λάθος μπουκάλι αφρού; Πώς θα εξελιχθεί το ραντεβού του Θοδωρή με την άγνωστη Ρωξάνη; Έλα Στη Θέση Μου Spoiler

Τι θα δει ο Μάρκος στο κινητό της Ζωγραφιάς; Και τι ανακοινώνει η Ρενάτα στον Αχιλλέα;

Για την αρχική σελίδα «Έλα στη θέση μου» πατήστε ΕΔΩ

ela sti thesi moySPOILERΈλα Στη Θέση Μου Spoiler