Έλα Στη Θέση Μου: Ο Βλάσσης θύμα απαγωγής

Έλα Στη Θέση Μου: Μία από τις ιστορίες που μας έχουν απασχολήσει στον φετινό κύκλο της σειράς είναι η ληστεία των δέκα εκατομμυρίων ευρώ του Βλάση, που προορίζονταν για την αγορά γης. Ωστόσο, η Φαίη, σε συνεργασία με τη Θάλεια, είχαν άλλα σχέδια. Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Βλάσης μαθαίνει για τη συνεργασία των δύο γυναικών, καθώς επίσης για το πού βρίσκονται τα χρήματά του και αναλαμβάνει δράση.

Έλα Στη Θέση Μου: Ο Βλάσσης θύμα απαγωγής

Συγκεκριμένα, την ώρα που η Φαίη ετοιμάζεται να φύγει για το Πήλιο, την αιφνιδιάζει, φέρνοντας την Αστυνομία στην πόρτα του σπιτιού της. Εκείνη, σοκαρισμένη απ’ αυτή την εξέλιξη, κάνει μαζί του μία συμφωνία. Εκείνος θα αποσύρει τις κατηγορίες εναντίον της αλλά αυτή θα φύγει για πάντα από τη ζωή του και θα του δώσει πίσω τα χρήματά του. Όπως και γίνεται.

Στη συνέχεια, ο Βλάσης κρύβει σε ένα ασφαλές μέρος τα λεφτά, προκαλώντας την ανησυχία του Λεωνίδα για το πού είναι αυτό, ενώ την ίδια ώρα ο Αργύρης τούς περιτριγυρίζει κρυφά για να μάθει την κρυψώνα των χρημάτων. Αργότερα, ενώ ο Βλάσης ξεκαθαρίζει την κατάσταση με τη Θάλεια, παίρνοντας τις απαντήσεις που θέλει.

Ο άντρας νιώθει πιο προδομένος από ποτέ με τις αποκαλύψεις της για τον ρόλο που έπαιξε στη ζωή του. Καθώς επιστρέφει στο σπίτι του, αφηρημένος, ο Αργύρης θεωρεί ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να δράσει. Έτσι, αιφνιδιάζει τον Βλάση και τον απάγει, με μοναδικό στόχο να ζητήσει χρήματα με αντάλλαγμα την ελευθερία του. Οι ώρες περνούν και τα πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος του Βλάση αγωνιούν για τη μυστηριώδη εξαφάνισή του. Ο Λεωνίδας ανησυχεί πως κάτι άσχημο έχει συμβεί στον γιο του, ενώ η Θάλεια υποψιάζεται πως ο Αργύρης κρύβεται πίσω απ’ όλα, αλλά δεν έχει τον τρόπο να το αποδείξει. Λίγο αργότερα, ο Αργύρης ζητάει από τον Βλάση τον κωδικό του κινητού του και του λέει να στείλει ένα ψεύτικο μήνυμα σε όλους και να τους καθησυχάσει.

Ο Βλάσης, όμως, γράφει πως είναι καλά και βρίσκεται στην Κουκούλια. Πρόκειται για μία φανταστική χώρα στην οποία «κρυβόταν» μικρός όταν φοβόταν. Αυτή η λέξη είναι κάτι σαν κωδική ονομασία ανάμεσα στον Βλάση και στον Λεωνίδα, που τον μεγάλωσε, και περιμένει με αγωνία να την αναγνωρίσει και να καταλάβει πως κινδυνεύει.

Για την αρχική σελίδα «Έλα στη θέση μου» πατήστε ΕΔΩ

ela sti thesi moyΈλα Στη Θέση Μου Βλάσης