Έλα Στη Θέση Μου: Μάρκος – Ρενάτα ζευγάρι και Αχιλλέας – Εβίτα χωρίζουν

Έλα Στη Θέση Μου – Ο Μάρκος πολιορκεί τη Ρενάτα από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισε, καθώς κατάφερε να τον γοητεύσει. Ο γάμος της με τον Αχιλλέα και η αγάπη ανάμεσά τους ήταν το μεγάλο του πρόβλημα.

Έλα Στη Θέση Μου: Μάρκος – Ρενάτα ζευγάρι και Αχιλλέας – Εβίτα χωρίζουν

Τώρα, όμως, που βρίσκονται ένα βήμα πριν από το διαζύγιο και εκείνος συνέχισε τη ζωή του με την Εβίτα, ο Μάρκος κάνει τα πάντα για να τον εμπιστευτεί η Ρενάτα. Και σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, τα καταφέρνει. Ο ίδιος περιποιείται τη Ρενάτα όταν η κοπέλα αρρωσταίνει και μένει στο σπίτι του.

Προσπαθεί να την κάνει να νιώσει προστατευμένη δίπλα του και να ξεχάσει όσα την πληγώνουν. Η Ρενάτα, της οποίας η ψυχολογία είναι εύθραυστη μετά τον χωρισμό της, αναγνωρίζει το ενδιαφέρον του Μάρκου και αποφασίζει να του δώσει μία ευκαιρία. Μένει στο σπίτι του και ρίχνει κάθε άμυνά της.

Οι δυο τους κάνουν έρωτα και γίνονται ζευγάρι. Άλλωστε, η Ρενάτα έχει πάντα στο μυαλό της την εικόνα του Αχιλλέα με την Εβίτα αγκαλιά και αποφασίζει να βρει και εκείνη ξανά την ευτυχία. Ωστόσο, τα πράγματα για τον Αχιλλέα αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη. Ο νεαρός ανακοινώνει στον Λεωνίδα ότι πηγαίνει να βρει την Εβίτα στο Λονδίνο. Τα σχέδιά του, όμως, για ένα μέλλον με την Εβίτα μακριά απ’ όλους και απ’ όλα ανατρέπονται ξαφνικά. Έλα Στη Θέση Μου

Το ζευγάρι έχει έναν μεγάλο καβγά, ο οποίος κάνει την Εβίτα να αναθεωρήσει πολλά. Μάλιστα, η κοπέλα αποφασίζει πως η σχέση της με τον Αχιλλέα δεν μπορεί να συνεχιστεί και του ανακοινώνει πως θέλει να χωρίσουν. Εκείνος δέχεται την απόφασή της αλλά δεν θέλει ακόμη να ενημερώσει κανέναν για τις εξελίξεις.

Όλοι νομίζουν πως ο Αχιλλέας βρίσκεται στο Λονδίνο με την αγαπημένη του έτοιμος να ξεκινήσει μια νέα ζωή. θέλει να μείνει μόνος του, να ηρεμήσει, να ζυγίσει καταστάσεις και να αποφασίσει με καθαρό μυαλό τα επόμενα βήματά του.

Ο ίδιος, όμως, δεν γνωρίζει ακόμη πως η Ρενάτα αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και να είναι με τον Μάρκο. Κάτι που όταν το μάθει θα τον πληγώσει πολύ. Ο Αχιλλέας κυκλοφορεί μόνος του και αποφασίζει να πάει σε ένα μπαράκι. Τυχαία, όμως, καταλήγει στο ίδιο μαγαζί με τη Λατάνια και τον Μίμπ.

Για την αρχική σελίδα « Έλα στη θέση μου » πατήστε ΕΔΩ

ela sti thesi moyΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ επεισόδιαελα στη θεση μου επομενα επεισοδια