Έλα Στη Θέση Μου Εξελίξεις: Ο Αχιλλέας δίνει πόρτα στη Ρενάτα

Έλα Στη Θέση Μου Εξελίξεις: Οι προσπάθειες της Βάνας και της Σύλβιας να φρεσκάρουν τη σχέση με τους άντρες τους δεν έχουν αποτέλεσμα.

Έλα Στη Θέση Μου Εξελίξεις: Ο Αχιλλέας δίνει πόρτα στη Ρενάτα

Η Ρενάτα ζητάει από τον Βλάση να μείνουν μαζί, ενώ ο Αχιλλέας συνειδητοποιεί ότι τη μέρα που η γυναίκα του γύρισε στο σπίτι, χωρίς τη βέρα της, ήταν με τον Μάρκο. Αυτός από την πλευρά του βοηθά τη Σύλβια να ψαρέψει τη Ζωγραφιά σχετικά με τη σχέση του με τον Δαμιανό, ο οποίος επιμένει να μοιραστεί το γραφείο του με τη Φαίη.

Ο Ζούβας στο μεταξύ έχει διάφορες όχι και πολύ νόμιμες επιχειρηματικές ιδέες, οι οποίες βρίσκουν αντίθετο τον Σήφη, την ώρα που Φλωρέτα και Λεωνίδας προσπαθούν να φέρουν τον Αχιλλέα και τη Ρενάτα ξανά κοντά, αλλά, για άλλη μία φορά, αποτυγχάνουν.

Όσο για τον Βλάση με τη Μαρίνα, δυσκολεύονται να ξεχάσουν το φιλί τους και να παραμείνουν φίλοι.

Η Σύλβια και η Βάνα σχεδιάζουν να φέρουν κοντά τον Δαμιανό και τη Ζωγραφιά και παράλληλα να εμποδίσουν τον κλητήρα να επιδώσει δικόγραφο για τα χρέη του Ζούβα. Αυτός πνίγεται στα χρέη και η Φαίη του προτείνει να κλέψει τις φόρμουλες από τον Μάρκο, ενώ η Ρενάτα προσπαθεί να πείσει τον Αχιλλέα να τα βρουν, αλλά μάταια…

Την ίδια στιγμή, Μίμης και Λατάνια προσπαθούν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους, ενώ η Μαρίνα δέχεται άλλο ένα τηλεφώνημα από τον Μένιο, προκαλώντας την έκρηξη του Βλάση, ο οποίος την πιέζει να κάνει κάτι για να λήξει ο εκβιασμός. Έλα Στη Θέση Μου Εξελίξεις

Η Ρενάτα ακούει τυχαία ότι ο Μάρκος έχει μια αδερφή, την οποία σκοπεύει να συναντήσει το ίδιο κιόλας βράδυ, την ώρα που η Σύλβια του κάνει το τραπέζι. Στο μεταξύ, ο Ζούβας ακολουθεί το σχέδιο της Φαίης για να διαρρήξει το χρηματοκιβώτιο, ενώ ο Μένιος εμφανίζεται ξανά στη Μαρίνα, εκτοξεύοντας και πάλι απειλές.

Ο Βλάσης, πάντως, προσπαθεί να συμβουλεύσει τον αδερφό του πώς θα τα ξαναβρεί με τη Ρενάτα, την ώρα που η Ζωγραφιά πιάνει τον Ζούβα στα πράσα να ανοίγει το χρηματοκιβώτιο του Μάρκου! Ο Αχιλλέας, αμετάπειστος ό,τι κι αν του λένε οι άλλοι, αποφασίζει να αδειάσει το σπίτι που ζούσε με τη Ρενάτα, ενώ η Φαίη ανακαλύπτει το περιοδικό με τις… επίμαχες φωτογραφίες της Μαρίνας.

Ζωγραφιά και Δαμιανός έρχονται και πάλι κοντά, ενώ ο Βλάσης βρίσκεται αντιμέτωπος με την πρόταση της Φαίης να κάνουν μια καινούργια αρχή.

Στο μεταξύ, ο Αχιλλέας ανακαλύπτει και άλλα στοιχεία που θεωρεί ότι επιβεβαιώνουν την απιστία της Ρενάτας, την ώρα που ο Λεωνίδας τη βλέπει να μπαίνει στο αυτοκίνητο του Μάρκου.

Για την αρχική σελίδα «Έλα στη θέση μου» πατήστε ΕΔΩ

ela sti thesi moyΈλα Στη Θέση Μου Αχιλλέαςελα στη θεση μου εξελιξειςΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ επεισόδιαΈλα Στη Θέση Μου Ρενάτα