Έλα Στη Θέση Μου Εξελίξεις: Η Λατάνια απατά τον γιό του Θοδωρή η όχι;

Έλα Στη Θέση Μου Εξελίξεις: Ο θοδωρής γλιτώνει το Βίγκανο από την καταστροφή τελευταία στιγμή. Στο μεταξύ ο Βλάσης μαθαίνει ότι η Θάλεια είχε παλιά ένα σκυλί με το όνομα Βίκτωρας και προβληματίζεται.

Έλα Στη Θέση Μου Εξελίξεις: Η Λατάνια απατά τον γιό του Θοδωρή η όχι;

Η Σύλβια πάλι παρεξηγεί μια κουβέντα της θάλειας και νομίζει ότι κάτι τρέχει μ’ εκείνη και τον Ζούβα. «Δεν θα γλιτώσει από τα χέρια μου», αναφωνεί, την ίδια στιγμή που ο Φώτης τσακώνεται πάλι με τον Ατσαλάκη για τη Βάνα. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Ρενάτα ανακαλύπτει μια περίεργη κατάσταση ανάμεσα στον Αχιλλέα και την Ελπίδα από το λογιστήριο και ο Μάρκος τα παίζει όλα για όλα κι εκβιάζει τον Αχιλλέα με φωτογραφίες. Μέσα στην όλη βαβούρα, ο Βλάσης αποκαλύπτει στη θάλεια το σκεπτικό του σχετικά με την εμπλοκή της στη ληστεία.

Ο Βλάσης υποψιάζεται τη θάλεια για τη ληστεία, αλλά η ζωή της γιαγιάς της που κινδυνεύει τον εμποδίζει να την κατηγορήσει. Στο μεταξύ ο Αχιλλέας λέει στην Κέντρα: «Πρέπει να επιστρέψεις στην Αγγλία, θα είναι καλύτερα για σένα», ενώ η Μιράντα κάνει μια παράτολμη πρόταση στον Λεωνίδα.

Παράλληλα, ο θοδωρής νομίζει ότι η Λατάνια απατά τον γιο του και το λέει στον Μίμη, ενώ η Σύλβια αποφασίζει να βοηθήσει τον Ζούβα και τη Φαίη στις έρευνές τους. Την ίδια στιγμή η Ρενάτα μαθαίνει από τον Αχιλλέα για τον εκβιασμό του Μάρκου. Έλα Στη Θέση Μου Εξελίξεις

Ο Βλάσης πάλι αρνείται να δώσει τα στοιχεία που έχει για τη θάλεια στην αστυνομία, ενώ η Κέντρα αποφασίζει να παρακολουθήσει τον Αχιλλέα, τη στιγμή που μια παρεξήγηση φέρνει στα χέρια τον Ατσαλάκη και τον Μίμη. Τέλος, ο Λεωνίδας ταλαντεύεται για το αν θα καταγγείλει τη θάλεια.

Για την αρχική σελίδα «Έλα στη θέση μου» πατήστε ΕΔΩ

ela sti thesi moyexelixeisελα στη θεση μου εξελιξειςΈλα Στη Θέση Μου ΘάλειαΈλα Στη Θέση Μου ΘοδωρήςΈλα Στη Θέση Μου Λατάνια