Έλα Στη Θέση Μου εξελίξεις: Η Κέντρα παρακολουθεί τον Αχιλλέα στενά

Έλα Στη Θέση Μου εξελίξεις: Ο Μάρκος αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα και πηγαίνει στο γραφείο του Αχιλλέα, προκειμένου να τον εκβιάσει με τις φωτογραφίες από το κρυφό ραντεβού που βγήκε με τη Ρενάτα. Ο πρώτος, μάλιστα, απαιτεί να μην την πλησιάσει ξανά, αλλιώς θα τις στείλει στην Κέντρα.

Έλα Στη Θέση Μου εξελίξεις: Η Κέντρα παρακολουθεί τον Αχιλλέα στενά

Εκείνη τη στιγμή, ο Αχιλλέας, προσπαθώντας να μην το δείξει, δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο αντίπαλός του τον κρατάει στο χέρι και αναλαμβάνει άμεσα δράση. Συγκεκριμένα, κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει την Κέντρα να επιστρέφει μόνη της στην Αγγλία, με τη δικαιολογία πως η υπόθεση με την εξαγορά της Sofo δεν πρόκειται να τελειώσει σύντομα. Η Κέντρα, από την πλευρά της, είναι σίγουρη ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από αυτή την κίνηση του συζύγου της και, χωρίς δεύτερη σκέψη, καταστρώνει ένα σχέδιο.

Συγκεκριμένα, ναι μεν του λέει ότι θα φύγει για την Αγγλία, αλλά στην πραγματικότητα μένει στην Αθήνα και αρχίζει να τον παρακολουθεί. Αργότερα, η Ρενάτα μαθαίνει από τον Αχιλλέα ότι έπεσε θύμα εκβιασμού από τον Μάρκο, ο οποίος τον απειλεί με φωτογραφίες από το ραντεβού που βγήκαν. Εκείνη αρχικά σοκάρεται, ενώ στην πορεία γίνεται έξαλλη για το πόσο χαμηλά έπεσε ο σύντροφός της. Έλα Στη Θέση Μου εξελίξεις

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, μια παρεξήγηση φέρνει στα χέρια τον Ατσαλάκη και τον Μίμη, ενώ, ύστερα από έναν καβγά με τον Φώτη, ο Ζαχαρίας καταλήγει με σπασμένο χέρι. Τέλος, ο Αχιλλέας παρακολουθεί στο κινητό του ένα ερωτικό βίντεο με πρωταγωνίστρια τη Ρενάτα από όταν ήταν μαζί και αγαπημένοι. Σε αυτό το βίντεο φαίνεται η νεαρή γυναίκα, αφού προηγουμένως είχαν κάνει έρωτα, να είναι τυλιγμένη με ένα σεντόνι και να κάνουν μεταξύ τους παιχνίδια.

Για την αρχική σελίδα « Έλα στη θέση μου » πατήστε ΕΔΩ

ela sti thesi moyexelixeisελα στη θεση μου εξελιξειςΈλα Στη Θέση Μου ΚέντραΈλα Στη Θέση Μου Ρενάτα