Έλα στη θέση μου Εξελίξεις: Η Φαίη σε γάμο έκπληξη

Έλα στη θέση μου Εξελίξεις: Άκρως ανατρεπτικές είναι ακόμα μία φορά οι εξελίξεις στην κωμική σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου», το σενάριο της οποίας υπογράφει ο Γιώργος Κρητικός.

Έλα στη θέση μου Εξελίξεις

Σύμφωνα με όσα πρόκειται να δούμε στα προσεχή επεισόδια, η Φαίη, που βρίσκεται ακόμα φυλακισμένη στο μακρινό Ομάν, ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη!

Η Φαίη Σταθάτου είναι μια γυναίκα τολμηρή που έχει μάθει να διεκδικεί και να εκπληρώνει με κάθε τίμημα τις επιθυμίες και τα θέλω της, αλλά και να εκδικείται όσους την πληγώνουν.

Ωστόσο, η μοίρα τής επιφύλασσε ένα δυνατό χτύπημα, καθώς για πρώτη φορά στη ζωή της έχει χάσει τον έλεγχο και έχει γίνει έρμαιο στα χέρια ενός επικίνδυνου άνδρα. Έλα στη θέση μου Εξελίξεις

Μάλιστα, εξαιτίας του βίωσε ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να συμβούν σε μία μητέρα, όταν αναγκάστηκε να αποχωριστεί το παιδί της και να το στείλει στον πρώην σύζυγό της τον Βλάση για να το φροντίσει έως ότου ο εφιάλτης της λάβει τέλος.

Δυστυχώς, όμως, η κατάσταση πρόκειται να γίνει ακόμα χειρότερη για το μοντέλο, διότι η συνθήκη ομηρίας κάτι από την οποία ζει το τελευταίο διάστημα παίρνει ξαφνικά μία απρόσμενη τροπή.

Η Φαίη είναι αναγκασμένη να παντρευτεί τι άνθρωπο που την κρατά αιχμάλωτο.

Φυσικά, ο γάμος αυτός θα γίνει παρά τη θέλησή της, καθώς το μόνο που επιθυμεί στην πραγματικότητα είναι καταφέρει να φύγει από το Ομ όπου βρίσκεται και να επιστρέφει στην Ελλάδα για να είναι δίπλα στην κόρη της. Έλα στη θέση μου Εξελίξεις

Παράλληλα, ο έγγαμος βίος του Βλάση και της Μίκας εξελίσσεται ομαλά και μάλιστα το ζευγάρι ανυπομονεί να πάρει την επιμέλεια του μωρού ύστερα από την παγίδα που έστησαν στο μοντέλο.

Τότε, όμως, μία είδηση έρχεται να τους ταράξει την ηρεμία!

Μαθαίνοντας, λοιπόν, ότι η Φαίη ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη, τα πάντα ανατρέπονται. Ο Βλάσης, αν και δηλώνει ότι έχει πια ξεπεράσει την πρώην σύζυγό του και ότι η μόνη γυναίκα που θέλει είναι η Μίκα, παθαίνει μεγάλο σοκ. Έλα στη θέση μου Εξελίξεις

Βέβαια, το ίδιο αναστατωμένη είναι με αυτή την εξέλιξη και η γυναίκα του. Και οι δύο αναρωτιούνται υπό ποιες συνθήκες πρόκειται να γίνει αυτός ο γάμος και ποια είναι τα πραγματικά κίνητρα της Φαίης.

Την ίδια στιγμή ο Δαμιανός, που παρακολουθεί με αγωνία κάθε εξέλιξη που αφορά την πρώην αγαπημένη του, έχει να ασχοληθεί με μεγαλύτερα προβλήματα, διότι ο πατέρας του Αντρέας ζητάει την απομάκρυνσή του από τη SofoExpress, κηρύσσοντάς του με τον τρόπο αυτό έναν ανελέητο πόλεμο.

Λίγο αργότερα, μία συγκλονιστική, μακάβρια είδηση έρχεται από το Ομάν και αφορά τη Φαίη… Έλα στη θέση μου Εξελίξεις

Στο άκουσμά της ο Δαμιανός χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και τρέμει στο ενδεχόμενο ότι κάτι κακό μπορεί να έχει συμβεί στο μοντέλο.

Αντιθέτως, ο Βλάσης είναι βέβαιος ότι η Φαίη είναι μια χαρά και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα; Είναι αλήθεια όσα μαθαίνουν ή μήπως πρόκειται για ένα νέο σχέδιο της Φαίης προκειμένου να μπορέσει να απελευθερωθεί από τα δεσμό της ομηρίας και του γάμου; Έλα στη θέση μου Εξελίξεις

Τα προηγούμενα επεισόδια της σειράς θα τα βρείτε ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα «Έλα στη θέση μου» πατήστε ΕΔΩ

ela sti thesi moyexelixeisΈλα στη θέση μου 3ος Κύκλοςελα στη θεση μου εξελιξειςΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ επεισόδιαελα στη θεση μου επομενα επεισοδιαελα στη θεση μου νεα σεζονελα στη θεση μου ολα τα επεισοδιαελα στη θεση μου περιληψεις