Έλα Στη Θέση Μου Επόμενα Επεισόδια: Σε ξενώνα κρυφά Ρενάτα και Αχιλλέας

Έλα Στη Θέση Μου Επόμενα Επεισόδια: Η σχέση του Αχιλλέα με τη Ρενάτα έχει δοκιμαστεί πάρα πολλές φορές, αλλά το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί, εξαιτίας και των ενεργειών του πρώτου, που προκαλεί τη φθίνουσα πορεία της Σοφο. Άλλωστε, αυτός ήταν ένας βασικός στόχος του από τότε που ανέλαβε τα ηνία της εταιρείας, προκειμένου να αναγκαστεί να την πουλήσει σε μια ξένη εταιρεία, συμφερόντων του πεθερού του.

Έλα Στη Θέση Μου Επόμενα Επεισόδια: Σε ξενώνα κρυφά Ρενάτα και Αχιλλέας

Μάλιστα, από την ώρα που ανακάλυψε όλα τα παραπάνω, η Ρενάτα προσπαθεί να λύσει το μυστήριο και αυτή τη φορά φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά. Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η νεαρή γυναίκα καταφέρνει να εντοπίσει τον πραγματογνώμονα που χρησιμοποίησε ο Αχιλλέας για τις απάτες του και ετοιμάζεται να του στήσει παγίδα. Μόνο που η Κέντρα, παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις, δεν μένει με σταυρωμένα χέρια και βοηθάει τον Αχιλλέα να λάβει τα μέτρα του.

Έτσι, λίγη ώρα μετά, η Ρενάτα κανονίζει να συναντηθεί με τον πραγματογνώμονα, ο οποίος όμως ενημερώνει σχετικά τον Αχιλλέα και από κοινού καταστρώνουν ένα σχέδιο. Να μην εμφανιστεί εκείνος στο ραντεβού τους, αλλά ο Αχιλλέας.

Το βράδυ, λοιπόν, που εκείνη βρίσκεται με τον Μάρκο στο σπίτι του, ο πραγματογνώμονας την καλεί στη σουίτα ενός ξενοδοχείου προκειμένου να της δώσει όλες τις απαντήσεις και κατ’ επέκταση τα στοιχεία που χρειάζεται για να καταστρέψει τον Αχιλλέα. Εκείνη τη στιγμή, η Ρενάτα ξαφνιάζεται και φεύγει άρον άρον, χωρίς να αναφέρει κάτι στον Μάρκο, και πηγαίνει στο ξενοδοχείο. Έλα Στη Θέση Μου Επόμενα Επεισόδια

Φτάνοντας όμως εκεί, βλέπει μπροστά της τον Αχιλλέα και ανάμεσά τους επικρατεί ένας καβγάς άνευ προηγουμένου για όλο αυτό το σκηνικό που έστησε. Κι ενώ εκείνος προσπαθεί να την ηρεμήσει, η Ρενάτα δεν θέλει να τον ακούσει αλλά ούτε και να τον δει ποτέ ξανά μπροστά της. Στη συνέχεια, η ίδια μπαίνει στο ασανσέρ για να φύγει, όμως εξαιτίας μίας ξαφνικής διακοπής ρεύματος εγκλωβίζεται σε αυτό. Ο Αχιλλέας προσπαθεί με κάθε τρόπο να την απεγκλωβίσει, και τα καταφέρνει. Ωστόσο, η Ρενάτα βρίσκεται σε λιπόθυμη κατάσταση και έτσι τη μεταφέρει στη σουίτα του ξενοδοχείου όπου κοιμάται όλη τη νύχτα.

Στο μεταξύ, ο Αχιλλέας κάθεται σε μία πολυθρόνα κοντά στο κρεβάτι και την κοιτάζει, αναπολώντας όλες τις όμορφες στιγμές τους, ενώ αυτό που θέλει πραγματικά είναι να ξαπλώσει δίπλα της. Την ίδια ώρα, και ενώ κανείς δεν ξέρει για τη συνάντηση των δύο πρώην, ο Μάρκος βρίσκεται με τη Φαίη, με την οποία καταναλώνουν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και χάνουν τον έλεγχο με αποτέλεσμα να παραδίδονται στο πάθος τους…

Για την αρχική σελίδα « Έλα στη θέση μου » πατήστε ΕΔΩ

ela sti thesi moyΈλα Στη Θέση Μου Αχιλλέαςελα στη θεση μου επομενα επεισοδιαΈλα Στη Θέση Μου Ρενάταεπόμενα επεισόδια