Έλα στη θέση μου Επεισόδιο: Η Ρενάτα δίνη το πράσινο φως στην Βασιλίνα

Έλα στη θέση μου Επεισόδιο: Η Βασιλίνα έχει βάλει σκοπό της ζωής της να χωρίσει τη Ρενάτα με τον Αχιλλέα και να τον κάνει να γυρίσει κοντά της. Η συμμαχία της με τον Αντρέα είναι ένα συν στα σχέδιά της.

Έλα στη θέση μου Επεισόδιο

Η έκβασή τους, μάλιστα, φαίνεται να λειτουργεί υπέρ της.

Γιατί μπορεί το ζευγάρι να ξέρει ότι είναι ικανή για όλα και να αντιστέκεται στα εμπόδια που του βάζει, αλλά το ενδεχόμενο της εγκυμοσύvnς της δεν αφήνει τη Ρενάτα να ησυχάσει. Στο βάθος του μυαλού της υπάρχει η αμφιβολία και το γεγονός ότι ίσως η Βασιλίνα λέει αλήθεια. Έλα στη θέση μου Επεισόδιο

Η Ρενάτα, προκειμένου να ανακαλύψει τι πραγματικά συμβαίνει και να σταματήσει να βασανίζεται, επισκέπτεται τον γυναικολόγο της Βασιλίνας.

Σκοπός της είναι να διαπιστώσει αν η εγκυμοσύνη της είναι ψέμα, αλλά βρίσκεται αντιμέτωπη με την ίδια τη Βασιλίνα, που μεταφέρεται σε κλινική για να σώσει το μωρό της. Έλα στη θέση μου Επεισόδιο

Ενημερώνει τον Αχιλλέα πού βρίσκεται και τι συμβαίνει. Εκείνος ετοιμάζεται να επέμβει για να να διαπιστώσει και μόνος του τα όσα του λέει.

Η Ρενάτα και ο Αχιλλέας πιάνονται στη παγίδα της Βασιλινας για τα καλά. Ο σύντροφός της αλλάζει στάση στο ενδεχόμενο να γίνει πατέρας και η Ρενάτα νιώθει να αλλάζουν πολλά μέσα της βλέποντας τον τρόπο που αντιδρά ο Αχιλλέας.

Η εγκυμοσύνη της Βασιλίνας επιβεβαιώνεται και ο Αχιλλέας γίνεται κουρέλι. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι αλήθεια όλα όσα συμβαίνουν. Η Ρενάτα είναι ηττημένη και βαθιά πληγωμένη από το νέο.

Αυτή τη φορά είναι έτοιμη να πάρει σημαντικές και οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της. Βασιλίνα, Ρενάτα και Αχιλλέας βρίσκονται και οι Τρείς στην αυλή.

Η στιγμή είναι αμήχανη και η Βασιλίνα παίζει καλά το παιχνίδι της αδικημένης και πονεμένη κοπέλας που ζει το δράμα της μόνη. Αργότερα η Βασιλίνα επισκέπτεται τη Ρενάτα.

Της μιλάει σε ήπιους τόνους και αφού της εξηγεί την κατάστασή της καταφέρνει να την πάρει με το μέρος της. Εκείνη της λέει γεμάτη τύψεις: «Το μωρό πρέπει να έχει δίπλα του τον πατέρα του. θα σου σταθώ. Ξέρω ότι πέρασες και περνάς δύσκολα. Έλα στη θέση μου Επεισόδιο

Ο Αχιλλέας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του». Ο Αχιλλέας με όλα αυτά που συμβαίνουν βλέπει το χάσμα ανάμεσα σε εκείνον και τη Ρενάτα να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο και αυτό τον ανησυχεί πολύ, για την ακρίβεια είναι σε απόγνωση.

Γι’ αυτό επιστρατεύει την Αιμιλία προκειμένου να μάθει τη σκέφτεται η Ρενάτα γι’ αυτόν. Εν τω μεταξύ, ο Αντρέας μαθαίνει το μεγάλο μυστικό της Βασιλίνας, το γεγονός ότι δεν είναι έγκυoς, και θεωρεί τους την κρατά στο χέρι. Έλα στη θέση μου Επεισόδιο

Φυσικά αποφασίζει να το χρησιμοποιήσει προς όφελός του. Προτείνει, λοιπόν, στη Βασιλίνα να μετακομίσει μαζί του.

Τα προηγούμενα επεισόδια της σειράς θα τα βρείτε ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα «Έλα στη θέση μου» πατήστε ΕΔΩ

ela sti thesi moyepeisodioΈλα στη θέση μου Γ' κύκλοςελα στη θεση μου εξελιξειςΈλα στη θέση μου Επεισόδιοελα στη θεση μου επομενα επεισοδιαελα στη θεση μου ηθοποιοιΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Σεζόν 3