Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 36, 37, 38, 39, 40, 41 – Γ κύκλος

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 36, 37, 38, 39, 40, 41 – Γ κύκλος Διαβάστε τι θα γίνει στα νέα επεισόδια (περιλήψεις σειράς) του Τρίτου Κύκλου της σειράς του Alpha …

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 36, 37, 38, 39, 40, 41 – Γ κύκλος

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 36 – Γ κύκλος

Καθώς όλοι αποχαιρετούνε την Φαίη στην τελευταία της κατοικία, η Φλωρέτα και ο Αντρέας ετοιμάζονται να υποδεχτούν στο σπίτι τους τον Λεωνίδα για ένα σπέσιαλ δείπνο.

Ο Αχιλλέας μαθαίνει πως οι κάμερες στο σπίτι του είναι της Βασιλίνας και προσπαθεί να την καλοπιάσει για να μην χάσει την προεδρία της Sofo, ενώ η Ρενάτα φαίνεται ανένδοτη για τη μεταξύ τους σχέση.

Η Αιμιλία είναι απελπισμένη, καθώς ο Αντρέας είναι συνέχεια ένα βήμα μπροστά. Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 36, 37, 38, 39, 40, 41 – Γ κύκλος

Ο Μίμης και η Ισμήνη έρχονται πιο κοντά και ο Ζούβας προχωρά τη νέα του επιχειρηματική ιδέα με τον Φώτη και τον Ζαχαρία.

Ο Δαμιανός έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του, χωρίς να ξέρει αν θα μπορέσει να το αντέξει.

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 37 – Γ κύκλος

Η Φαίη εμφανίζεται στον Δαμιανό και ζητά τη βοήθειά του για να κρατήσει κρυφό ότι είναι ακόμα ζωντανή.

Η Φλωρέτα πέφτει θύμα ληστείας και ο Αντρέας φοβάται ότι τον εγκατέλειψε, ενώ ο Λεωνίδας τον παρακολουθεί να καταρρέει μπροστά στα μάτια του.

Η Ρενάτα μιλά για τα «θέλω» της στον Αχιλλέα, ο οποίος ετοιμάζεται να στήσει μια… παράσταση μπροστά στις κάμερες για να αποπροσανατολίσει την Βασιλίνα.

Εν τω μεταξύ, ο Βλάσης υποφέρει από εφιάλτες λίγο πριν τη δίκη για την επιμέλεια του παιδιού και βλέπει παντού την Φαίη…

Κι ο εφιάλτης, δεν αποκλείεται να βγει αληθινός…. Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 36, 37, 38, 39, 40, 41 – Γ κύκλος

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 38 – Γ κύκλος

Η Ρενάτα αρνείται κατηγορηματικά να πάρει μέρος στο σχέδιο του Αχιλλέα και ο Αντρέας αποφασίζει να προσλάβει ντέντεκτιβ για να παρακολουθήσει την Φλωρέτα.

Η απόφαση για την επιμέλεια βγαίνει και η Ρενάτα δείχνει το βραχιόλι της Φαίης στον Λεωνίδα.

Ο Μίμης επιστρέφει από τη Μάρα Τζάρα με ένα σημάδι στον λαιμό, ενώ η Σύλβια επιμένει πως ανάμεσα στην Βάνα και τον Φώτη υποβόσκει ένας μεγάλος έρωτας.

Η Αιμιλία καταφέρνει να λύσει τον γρίφο της Μένης, ενώ η Βασιλίνα πιέζει τον Αχιλλέα. Ποια είναι η πρώτη δουλειά που αναλαμβάνουν οι «Φακιόλες»;

Τι θα συμβεί όταν η Φαίη εμφανιστεί μπροστά στον Βλάση; Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 36, 37, 38, 39, 40, 41 – Γ κύκλος

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 39 – Γ κύκλος

Ο Βλάσης προσπαθεί να καταλάβει ποια ήταν η μυστηριώδης γυναίκα που τον έριξε αναίσθητο με μοναδικό στοιχείο το άρωμά της.

Η ανησυχία της Μίκας φουντώνει μετά τις υπόνοιες που αφορούν την Φαίη σε συνδυασμό με την επίθεση στον Βλάση.

Η Αιμιλία άθελά της αποκαλύπτει ένα κρυμμένο άσσο της στην Βασιλίνα, τη στιγμή που ο Αχιλλέας προσπαθεί να της μιλήσει ανοιχτά.

Η Σύλβια προσπαθεί να γίνει προξενήτρα της Βάνας, με τη δεύτερη να αντιδρά έντονα και σπασμωδικά, με αποτέλεσμα να έρχονται σε κόντρα. Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 36, 37, 38, 39, 40, 41 – Γ κύκλος

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 40 – Γ κύκλος

Το γεύμα που παραθέτουν στη βίλα η Σύλβια και ο Ζούβας για να ανάψουν τη φλόγα ανάμεσα στον Φώτη και την Βάνα, καταλήγει σε καταστροφή όταν πέφτει η ιδέα να παίξουν μπουκάλα.

Μετά από μια αντιπαράθεση, ο Αχιλλέας καταφέρνει να μεγαλώσει τον φόβο της Βασιλίνας για το αν ο Αντρέας είναι επικίνδυνος.

Ο Αχιλλέας ζητά από την Ρενάτα να υποδυθούν μπροστά στις κάμερες της Βασιλίνας ότι χωρίζουν, αλλά η Ρενάτα αρνείται να λάβει μέρος σ’ αυτό το θέατρο.

Η Φαίη καταφέρνει για άλλη μια φορά να κάνει τον Δαμιανό ό,τι θέλει. Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 36, 37, 38, 39, 40, 41 – Γ κύκλος

Η Μίκα σχεδιάζει το πρόσωπο της Φαίης με νικάμπ και ο Λουκάς αναγνωρίζει σε αυτό την γυναίκα που τους επιτέθηκε.

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 41 – Γ κύκλος

Τα προηγούμενα επεισόδια της σειράς θα τα βρείτε ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα «Έλα στη θέση μου» πατήστε ΕΔΩ

ela sti thesi moyepeisodiog kyklosαλφαΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ επεισόδιαελα στη θεση μου επομενα επεισοδιαΈλα στη θέση μου – Επεισόδιο 36 – Γ κύκλοςΈλα στη θέση μου – Επεισόδιο 37 – Γ κύκλοςΈλα στη θέση μου – Επεισόδιο 38 – Γ κύκλοςΈλα στη θέση μου – Επεισόδιο 39 – Γ κύκλοςΈλα στη θέση μου – Επεισόδιο 40 – Γ κύκλοςΈλα στη θέση μου – Επεισόδιο 41 – Γ κύκλος