Έλα Στη Θέση Μου – Επεισόδιο 144 – Ε Κύκλος

Έλα Στη Θέση Μου – Επεισόδιο 144 – Ε Κύκλος Διαβάστε τι θα γίνει στα νέα επεισόδια (περιλήψεις σειράς) του Πέμπτου Κύκλου της σειράς Έλα Στη Θέση Μου του Alpha …

Έλα Στη Θέση Μου – Επεισόδιο 144 – Ε Κύκλος

Η Ρενάτα πείθει τον Αχιλλέα να ακολουθήσει το σχέδιο της για την εξέλιξη της Σόφο. Ο Ζούβας και η Σύλβια μαθαίνουν ότι η Φλωρέτα είναι τελικά έγκυος και το γιορτάζουν με τα σουβλάκια του Βλάση. Η Κέντρα προσπαθεί να πείσει τη Βάνα ότι ο Ατσαλάκης είναι ο ιδανικός σύντροφος για εκείνη και τελικά τα καταφέρνει.

Η Θάλεια δέχεται πιέσεις από τον Αργύρη και την πιάνουν πάλι οι ζήλειες της για την Ισμήνη. Ο Φώτης αποφασίζει να πει στο Βλάση όσα άκουσε από τη Φαίη κι ο Μάρκος λαμβάνει την αγωγή που του έκανε η Ρενάτα. Ποια είναι η περίεργη πρόταση που θα κάνει η Σύλβια στη Φλωρέτα και τον Λεωνίδα; Πώς θα αντιδράσει ο Βλάσης όταν μάθει από το Φώτη ότι γνωρίζει ποιος έχει τα λεφτά του;

Έλα Στη Θέση Μου – Επεισόδιο 144 – Ε Κύκλος – 7/4/21

Ο Βλάσης μαθαίνει πως η Θάλεια είναι μπλεγμένη στην υπόθεση με τη Φαίη και τον Πρόξενο και ψάχνει τρόπο να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες του. Η Ρενάτα βάζει στόχο να ξαναλειτουργήσει τη Σόφο και προσπαθεί να το καταφέρει χωρίς να το καταλάβει ο Μάρκος.

Ο Φώτης γίνεται το μήλον της έριδος για τρεις γυναίκες, μιας και τον διεκδικούν η Λατάνια, η Βάνα και η Κέντρα. Ο Αργύρης μαθαίνει ότι τα χρήματα του Βλάση κατέληξαν στη Φαίη και αποφασίζει να την επισκεφτεί για να τη γνωρίσει καλύτερα. Κι ενώ η έρευνα του Βλάση βρίσκεται σε αδιέξοδο, συνειδητοποιεί ότι ο μόνος τρόπος να μάθει περισσότερα είναι… η Σύλβια.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Έλα Στη Θέση Μου – Επεισόδιο 145, 146, 147, 148 – Ε Κύκλος

Για την αρχική σελίδα «Έλα στη θέση μου» πατήστε ΕΔΩ

ela sti thesi moyΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ επεισόδιαΈλα Στη Θέση Μου – Επεισόδιο 144 – Ε Κύκλος