Έλα Στη Θέση Μου Επεισόδια: Θύμα απαγωγής πέφτει η Θάλεια

Έλα Στη Θέση Μου Επεισόδια: Ο Βλάσης και η Θάλεια το τελευταίο διάστημα είχαν δημιουργήσει μία όμορφη και τρυφερή σχέση. Όλα άλλαξαν, όμως, από τη στιγμή που η νεαρή κοπέλα τού είπε την αλήθεια σχετικά με τα δέκα εκατομμύρια ευρώ που του είχε κλέψει.

Έλα Στη Θέση Μου Επεισόδια: Θύμα απαγωγής πέφτει η Θάλεια

Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που του λέει πως κάποιος ανακάλυψε την κρυψώνα της και της πήρε τα λεφτά, πριν προλάβει να του τα επιστρέφει. Στα προσεχή επεισόδια της σειράς η Φαίη, η οποία κρύβεται πίσω από τη νέα κλοπή των χρημάτων του Βλάση, παίζει ένα βρόμικο παιχνίδι εναντίον της Θάλειας. Συγκεκριμένα, πληρώνει προκαταβολικά για έναν ολόκληρο χρόνο τον πανάκριβο οίκο ευγηρίας που φιλοξενεί τη γιαγιά της νεαρής κοπέλας, θέλοντας να αποδείξει στον Βλάση πως η Θάλεια συνεχίζει να έχει τα λεφτά και ας ισχυρίζεται ότι της τα έκλεψαν.

Σύντομα, λοιπόν, ο Βλάσης παίρνει στα χέρια του αυτά τα στοιχεία και διαπιστώνει πως όλα είναι εναντίον της αγαπημένης του. Έκτοτε ο ίδιος κοντεύει να τρελαθεί και δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση. Να συγχωρέσει τη Θάλεια και να συνεχίσουν ακάθεκτοι τη σχέση τους ή να την καταγγείλει στην Αστυνομία και να τιμωρηθεί, ώστε να μην κάνει ξανά κάποια παρεμφερή ενέργεια;

Και ενώ ο Βλάσης περιμένει τη Θάλεια, για να τη ρωτήσει ευθέως αν του λέει ψέματα, η κοπέλα πέφτει θύμα απαγωγής. Καθώς είναι στον δρόμο της γειτονιάς έρχεται αντιμέτωπη με δύο νονούς/μαφιόζους της περιοχής, παλιούς γνώριμους του Ζούβα, τον Μούχαλο και τον Φάνη, οι οποίοι έχοντας μάθει για τα δέκα εκατομμύρια ευρώ την απάγουν, προκειμένου να πάρουν τα χρήματα για δικό τους όφελος. Λίγη ώρα μετά, ο Βλάσης και οι κάτοικοι της αυλής βλέπουν κάποια μέτρα μακριά παρατημένο το ποδήλατο της Θάλειας και ανησυχούν για το τι έχει συμβεί. Έλα Στη Θέση Μου Επεισόδια

Τότε ο νεαρός άντρας αποφασίζει να πάει στην Αστυνομία και να πει τις νεότερες εξελίξεις σχετικά με τα λεφτά που του έχουν κλέψει. Οι Αρχές, χωρίς να χάνουν χρόνο, προσπαθούν να εντοπίσουν το κινητό της νεαρής κοπέλας και από ό,τι φαίνεται έχουν θετικά αποτελέσματα. Εκείνη τη στιγμή, οι απαγωγείς της Θάλειας τηλεφωνούν στη γιαγιά της για να μάθουν για τα λεφτά. Αυτή η κλήση γίνεται αφορμή να πιστέψει ο Βλάσης πως εκείνη ετοιμάζεται να το σκάσει με τα χρήματά του.

Ο νεαρός άντρας, όντας έξω φρενών με τη στάση και τη συμπεριφορά της Θάλειας, ζητάει από τους αστυνομικούς να βρουν αμέσως πού είναι και να την πιάσουν, ενώ την ίδια ώρα παρεμβαίνει ο Ζούβας και του αλλάζει γνώμη με τις δικές του πληροφορίες. Ο τελευταίος τού αποκαλύπτει πως η θάλεια έχει πέσει θύμα απαγωγής, όχι από τον μεγαλοκτηματία Καγκαλούδη και τους ανθρώπους του, αλλά από τους μαφιόζους της περιοχής.

Έτσι, ο Βλάσης αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τον Ζούβα σαν δόλωμα, για να βρει πού κρατάνε τη Θάλεια…

Για την αρχική σελίδα «Έλα στη θέση μου» πατήστε ΕΔΩ

ela sti thesi moyepeisodiaΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ επεισόδιαΈλα Στη Θέση Μου ΘάλειαΈλα Στη Θέση Μου Φαίη