Έλα Στη Θέση Μου επεισόδια: Ο Βλάσης ψάχνει να βρει ποιοι κρατούν όμηρο τη Θάλεια

Έλα Στη Θέση Μου επεισόδια: Ο Βλάσης βλέπει ότι όλα τα στοιχεία είναι εναντίον της Θάλειας και κοντεύει να τρελαθεί. Όλοι υποψιάζονται πως ο Αχιλλέας διέρρευσε το βίντεο της Ρενάτας, εκείνος όμως είναι αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια. Ο Ζούβας καταφέρνει να πιάσει δουλειά στου Λεωνίδα και ενημερώνει τη Φαίη για όσα γίνονται στην αυλή, αλλά τα βρίσκει σκούρα όταν δύο γνωστοί του από τα παλιά εμφανίζονται μπροστά του. Η Λατάνια αποκαλύπτει στον Αχιλλέα πως ο Μάρκος ήταν εκείνος που μπαινόβγαινε κρυφά στο γραφείο του.

Έλα Στη Θέση Μου επεισόδια: Ο Βλάσης ψάχνει να βρει ποιοι κρατούν όμηρο τη Θάλεια

Η Φαίη περνά το βράδυ της με τον Μάρκο, προσπαθώντας να μάθει τα μυστικά του, ενώ η Κέντρα ετοιμάζει μια έκπληξη στον Αχιλλέα. Το ήρεμο γεύμα που ονειρευόταν ο Φώτης με τη γυναίκα του καταστρέφεται εξαιτίας ενός μεγάλου καβγά με τον Ζαχαρία και τον Ατσαλάκη, ενώ την ίδια ώρα ο Ζούβας μπλέκει με τον υπόκοσμο της περιοχής. Ο Αχιλλέας υποψιάζεται τον Μάρκο για τη δημοσιοποίηση του βίντεο της Ρενάτας. Ο Βλάσης περιμένει τη Θάλεια για να τη ρωτήσει ευθέως αν του λέει ψέματα.

Εκείνη έχει μια αναπάντεχη συνάντηση στο δρόμο, η οποία δεν θα της βγει σε καλό. Ο Μούχαλος και ο Φάνης την κρατούν όμηρο, αφού ψάχνουν τα δέκα εκατομμύρια. Η Βάνα αποφασίζει ότι δεν θέλει να συνεχίσει ένα γάμο που την κάνει δυστυχισμένη, ενώ η Κέντρα κάνει ό,τι μπορεί για να ξαναγίνει ευτυχισμένη με τον Αχιλλέα. Ο Μάρκος αποκαλύπτει στη Φαίη το σκοτεινό του μυστικό, το οποίο αφορά τη διαρροή του βίντεο, και εκείνη αποφασίζει να τον βοηθήσει να το κρατήσει κρυφό.

Οι απαγωγείς της Θάλειας στην σειρά του ALPHA προσπαθούν να ανοίξουν το κινητό της και τηλεφωνούν στη γιαγιά της. Αυτή η κλήση όμως γίνεται αφορμή να πιστέψει ο Βλάσης πως η Θάλεια ετοιμάζεται να το σκάσει με τα χρήματά του. Ο Μάρκος βρίσκεται μπροστά σε μια έντονη συζήτηση του Αχιλλέα και της Ρενάτας, κατά τη διάρκεια της οποίας κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν πολλά. Η παρέα της αποθήκης στήνει σχέδιο για να γλιτώσει ο Ατσαλάκης από τις υποψίες του Φώτη. Έλα Στη Θέση Μου επεισόδια

Ο Ζούβας προσπαθεί να ξεφύγει από τον Πετσοκόφτη, αλλά ο Βλάσης είναι έτοιμος να τον χρησιμοποιήσει σαν δόλωμα, για να βρει πού κρατάνε τη Θάλεια. Η Φαίη ανακαλύπτει ότι στο γραφείο του Αχιλλέα υπάρχει κάμερα. Η Κέντρα είναι αποφασισμένη να εγκατασταθεί στην εταιρία για να παρακολουθεί τις εξελίξεις από κοντά. Ο Θοδωρής θυμίζει στον Λεωνίδα τον πραγματικό λόγο που χώρισε με τη Μιράντα. Ο Πελέκης έρχεται στη Σόφο, ψάχνοντας τον Αχιλλέα, και ο Μάρκος αναρωτιέται ποια είναι η σωστή κίνηση…

Για την αρχική σελίδα «Έλα στη θέση μου» πατήστε ΕΔΩ

ela sti thesi moyepeisodiaΈλα Στη Θέση Μου ΒλάσηςΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ επεισόδιαΈλα Στη Θέση Μου Θάλεια