Έλα Στη Θέση Μου επεισόδια: Ο Αχιλλέας βαζει στόχο να πάρει την περιουσία της Κέντρας

Έλα Στη Θέση Μου επεισόδια: Η Κέντρα και ο Αχιλλέας συμφώνησαν να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση τους, όμως δεν πρόλαβαν να γιορτάσουν την επέτειο του γάμου τους όπως θα ήθελαν.

Έλα Στη Θέση Μου επεισόδια: Ο Αχιλλέας βαζει στόχο να πάρει την περιουσία της Κέντρας

Και αυτό γιατί η γυναίκα, ενώ έτρωγε μια φράουλα, σφηνώθηκε στον λαιμό της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ανοξία, δηλαδή με έλλειψη οξυγόνου. Έκτοτε, εκείνη βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση, ενώ ο Αχιλλέας προσπαθεί να το διαχειριστεί όλο αυτό με ψυχραιμία και διακριτικότητα.

Παρ’ όλα αυτά, όμως, δεν σταματά να καταστρώνει σχέδια εις βάρος τόσο της ίδιας όσο και του πατέρα της. Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ο Αχιλλέας ζητάει από τη Ρενάτα να συναντηθούν στην έπαυλη γιατί θέλει να της μιλήσει ιδιαιτέρως, αποκαλύπτοντάς της ένα μεγάλο και σατανικό σχέδιο που έχει. Αρχικά, την ενημερώνει ότι σε λίγο καιρό οι μεγαλύτερες μεταφορικές εταιρείες στην Ευρώπη θα ανήκουν στον όμιλο Θεοχάρους, δηλαδή στον πεθερό του, και άμα συνεχίσει να είναι μαζί με την Κέντρα θα τον κάνει πρόεδρο αυτής της υπερδύναμης στον τομέα των μεταφορών. Έλα Στη Θέση Μου επεισόδια

Για να συμβεί αυτό, όμως, πρέπει να εκτελέσει το φιλόδοξο σχέδιό του, χωρίς το παραμικρό λάθος. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, την παρακαλά να προχωρήσει στην πώληση των μετοχών της στη Sofo, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το δικό του σχέδιο και να αποκτήσει μεγαλύτερη δύναμη στην εταιρεία. Μόνο που η Ρενάτα τού επισημαίνει ότι όλα αυτά δεν θα είναι δικά του, αλλά του πεθερού του και της Κέντρας.

Το μόνο που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα είναι ένα προσύμφωνο γάμου. Εκείνη τη στιγμή, ο Αχιλλέας αποφεύγει να απαντήσει, δείχνοντας έτσι ότι έχει παγιδεύσει με κάποιον τρόπο τη σύζυγό του, οπότε όλα μπορούν να γίνουν δικά του. Και Ακόμη και η περιουσία που είναι γραμμένη στο όνομά της. Για αυτόν τον λόγο τής λέει, ακόμη μία φορά, ότι πρέπει να πουλήσει τις μετοχές της για το Β καλό όλων, με εκείνη, όμως, να είναι διατακτική. Άραγε, θα βοηθήσει τον Αχιλλέα να αποκτήσει και πάλι δύναμη και εξουσία;

Για την αρχική σελίδα «Έλα στη θέση μου» πατήστε ΕΔΩ

ela sti thesi moyΈλα Στη Θέση Μου ΑχιλλέαςΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ επεισόδιαΈλα Στη Θέση Μου Κέντρα