Έλα Στη Θέση Μου Επεισόδια: Μάρκος και Αχιλλέας πιάνονται στα χέρια – Η Ρενάτα στην Αστυνομία

Έλα Στη Θέση Μου Επεισόδια: Ο Βλάσης και η Θάλεια βρίσκουν ένα απειλητικό σημείωμα στην πόρτα τους. Ο Αχιλλέας δείχνει το βίντεο με την ομολογία του Πελέκη στη Ρενάτα, αλλά η Φαίη καταφέρνει να καλύψει αμέσως τον Μάρκο.

Έλα Στη Θέση Μου Επεισόδια: Μάρκος και Αχιλλέας πιάνονται στα χέρια – Η Ρενάτα στην Αστυνομία

Αυτό δεν είναι αρκετό όμως για να αποφευχθεί ο καβγάς ανάμεσα στον Μάρκο και τον Αχιλλέα, οι οποίοι πιάνονται στα χέρια μπροστά σε όλους. Η Ρενάτα βλέπει το e-mail της Ελπίδας με τη διεύθυνση του Μάνγκου και πηγαίνει να τον βρει, χωρίς να ξέρει ότι η Κέντρα την παρακολουθεί.

Ο Λεωνίδας ανακαλύπτει το απειλητικό μήνυμα που έστειλαν στον Βλάση και σοκάρεται, ενώ ο Μίμης με τη Λατάνια συνεχίζουν το παραμύθι της εγκυμοσύνης. Ο Αχιλλέας έχει μια πολύ έντονη κουβέντα με τη Φαίη, ενώ, στην αυλή, ο Βλάσης προσπαθεί να πείσει τη Θάλεια να μείνει μαζί του. Ο Αχιλλέας αναζητά στοιχεία για τη σχέση του Πέλεκη με τον Μάρκο, η δε Ρενάτα προσπαθεί να μιλήσει με τον Μάνγκο. Η Φαίη στέλνει νέο απειλητικό σημείωμα, αυτήν τη φορά με αποδέκτες τη Σύλβια και τον Ζούβα.

Η Ζωγραφιά κάνει μια προσπάθεια να πείσει τη Φαίη να μείνει μακριά από τον Μάρκο, αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να την εκνευρίσει. Η Κέντρα προσπαθεί να ενοχοποιήσει τη Ρενάτα για το θάνατο του Μάνγκου και να τη φέρει σε δύσκολη θέση. Η Αστυνομία καλεί τη Ρενάτα για την υπόθεση της δολοφονίας του Κώστα Μάνγκου και η Ρενάτα φοβάται ότι έμπλεξε. Την ίδια ανησυχία έχει και ο Αχιλ-λέας, και αυτό ωθεί την Κέντρα σε μια ακόμη σκοτεινή ενέργεια. Έλα Στη Θέση Μου Επεισόδια

Φροντίζει να δώσει κρυφά, ενοχοποιητικά στοιχεία για την πρώην γυναίκα του συζύγου της. Μια ανθοδέσμη που φτάνει στην έπαυλη αναστατώνει όλους τους ενοίκους, ενώ ο Βλάσης υποψιάζεται ότι η Φαίη κρύβεται πίσω από τα απειλητικά σημειώματα και σκαρφίζεται ένα κόλπο για να την ξεμπροστιάσει. Μόνο που θα βρεθεί μπροστά σε μια «ύποπτη» συζήτηση της Φαίης με τον Μάρκο, η οποία θα τον βάλει σε σκέψεις και ακόμη πιο πολλά ερωτήματα.

Η Κέντρα, από την άλλη, βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας από στιγμή σε στιγμή να δει τι θα γίνει με τις φωτογραφίες που παρέδωσε στην Αστυνομία. Η Βάνα λέει τον καημό της για το γάμο της και τον Ατσαλάκη στη Ζωγραφιά, μέχρι που πέφτει το κινητό του Φώτη στα χέρια της. Ο Βλάσης προσπαθεί να κάνει μια κουβέντα με τη Φαίη, αλλά αυτή του τα ‘χει μαζεμένα και τον παίρνει από τα μούτρα. Έτσι, το τι συνδέει τη Φαίη με τον Μάρκο παραμένει ακόμη ασαφές.

Για την αρχική σελίδα «Έλα στη θέση μου» πατήστε ΕΔΩ

ela sti thesi moyepeisodiaΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ επεισόδια