Έλα Στη Θέση Μου επεισόδια: Η Κέντρα αποφασίζει να αντιδράσει στην προδοσία του συζύγου της

Έλα Στη Θέση Μου επεισόδια: Η Κέντρα, αφότου είδε τον Αχιλλέα και τη Ρενάτα σε ένα τρυφερό τετ α τετ, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τους κρατήσει χώρια. Αυτό το καταφέρνει με την ενοχοποίηση της πρώην συζύγου του αγαπημένου της για τον θάνατο του πραγματογνώμονα Κώστα Μάνγκο.

Έλα Στη Θέση Μου επεισόδια: Η Κέντρα αποφασίζει να αντιδράσει στην προδοσία του συζύγου της

Μόνο που ο Αχιλλέας ανακαλύπτει την αλήθεια, δηλαδή πως εκείνη ευθύνεται για ό,τι συνέβη στον άτυχο άντρα και κατ’ επέκταση στη Ρενάτα, και την απειλεί ευθέως ότι, αν δεν πάει στην Αστυνομία να ομολογήσει την αλήθεια, θα την εγκαταλείψει. Στη συνέχεια, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η Κέντρα αναγκάζεται να πάει στην Αστυνομία όπου παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή των γεγονότων, με αποτέλεσμα η Ρενάτα να αποφυλακιστεί.

Παρ’ όλα αυτά, ο Αχιλλέας είναι αποφασισμένος να φτάσει στ’ άκρα, για να αποδείξει στην τελευταία πόσο την αγαπάει και μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει, οπότε της ζητάει να πάει στην έπαυλη. Η Ρενάτα, παρά τους ενδοιασμούς που έχει, πηγαίνει στην έπαυλη και βρίσκει εκεί τον πρώην αγαπημένο της με την Κέντρα. Τότε ακούει έκπληκτη τον Αχιλλέα να της λέει πως η Κέντρα είναι υπεύθυνη για ό,τι συνέβη. Έλα Στη Θέση Μου επεισόδια

Οι δύο γυναίκες ξαφνιάζονται, η καθεμία για τον δικό της λόγο, με αυτή την κίνηση του Αχιλλέα και δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν την κατάσταση. Το κλίμα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο, ενώ, λίγο μετά, η Κέντρα απομονώνεται στο δωμάτιό της όπου σκέφτεται το επόμενο βήμα της. Η ίδια, μην έχοντας άλλη επιλογή, αποφασίζει ότι πρέπει να απαντήσει με έναν σκληρό τρόπο στην προδοσία του συζύγου της.

Έτσι, αφού του ζητάει να μιλήσουν, του ανακοινώνει δύο σημαντικές αποφάσεις που έχει πάρει και αναμένεται να αλλάξουν τη ζωή τους. Ειδικά δε του άντρα με ραγδαίο τρόπο. Η Κέντρα, έχοντας τη δύναμη και την εξουσία, λόγω των οικονομικών ανέσεων που της παρέχει ο πατέρας της, διώχνει τον Αχιλλέα τόσο από την έπαυλη που μένουν όσο και από τη θέση του προέδρου στη Sofo.

Στο άκουσμα της είδησης, ο Αχιλλέας χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως η ίδια του η σύζυγος τον πετάει στον δρόμο. Έπειτα, ο ίδιος βάζει σε μια βαλίτσα κάποια πράγματα και φεύγει από την έπαυλη. 0 Αχιλλέας είναι απελπισμένος και μην έχοντας άλλη επιλογή πηγαίνει στην αυλή και συγκεκριμένα στο σπίτι του Λεωνίδα ζητώντας του να τον φιλοξενήσει. Ωστόσο, ο άντρας θέλει να μάθει τι συνέβη και πέφτει από τα σύννεφα με όλα αυτά που ακούει.

Για την αρχική σελίδα «Έλα στη θέση μου» πατήστε ΕΔΩ

ela sti thesi moyepeisodiaΈλα Στη Θέση Μου αχιλεαςΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ επεισόδιαΈλα Στη Θέση Μου Κέντρα