Έλα Στη Θέση Μου επεισόδια: Η Φαίη κλέβει την Θάλεια

Έλα Στη Θέση Μου επεισόδια: Ενώ η Κέντρα περιμένει κλειδαρά για να μάθει τα μυστικά του άντρα της, η Φαίη καταστρώνει νέα σχέδια για τη γιαγιά της Θάλειας. Έτσι, καταφέρνει να μπει στον οίκο ευγηρίας για να τη βρει, την ώρα που η Κέντρα προσπαθεί να δει τι έχει μέσα το χρηματοκιβώτιο, όμως ανακαλύπτει ότι έχει εξαφανιστεί!

Έλα Στη Θέση Μου επεισόδια: Η Φαίη κλέβει την Θάλεια

Ο Αχιλλέας σβήνει το επίμαχο βίντεο με τη Ρενάτα, για να μην πέσει στα χέρια της. Η Κέντρα ετοιμάζεται να μετακομίσει στο σπιτάκι του κήπου και παραχωρεί στη Σύλβια και τον Ζούβα την έπαυλη.

Ο Βλάσης μαθαίνει από τη Θάλεια για την έκταση που της έχει κλέψει ο Καγκαλούδης και όλα όσα έχουν συμβεί μέχρι στιγμής και αναλαμβάνει να τους ξεμπροστιάσει. Τη ρωτάει ευθέως αν ξέρει ποιος τον έκλεψε. Η Φαίη, όμως, κλέβει τα λεφτά του Βλάση από την κρυψώνα της Θάλειας, ενώ εκείνη είναι έτοιμη να ομολογήσει όλη την αλήθεια και να του τα επιστρέψει.

Τα δέκα εκατομμύρια που έκρυβε έκαναν φτερά, έτσι εκείνη δεν ξέρει τι να κάνει. Ο Βλάσης, ανήσυχος, όλη τη μέρα προσπαθεί να τη βρει στο τηλέφωνο, αλλά εκείνη τον αποφεύγει. Ο Ζούβας καταλαβαίνει πως η Φαίη κάνει παιχνίδι μόνη της και προσπαθεί να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί. Η Θάλεια αποκαλύπτει στον Βλάση πως εκείνη τον λήστεψε και ήθελε να του επιστρέφει τα χρήματα, αλλά της τα έκλεψαν. Έλα Στη Θέση Μου επεισόδια

Η Φλωρέτα συγκρούεται με τη Μιράντα για το φιλί που έδωσε στον Λεωνίδα, ο οποίος εξομολογείται κάτι πολύ δυσάρεστο στον Θοδωρή. Εκείνος, όμως, είναι χαρούμενος που τα κεφτεδάκια φακής κάνουν θραύση, την ώρα που ο Μίμης και η Λατάνια περιμένουν να εκτεθεί και να χάσει τα πάντα. Η Ρενάτα βρίσκει τυχαία, από τον Ζαχαρία, τη διεύθυνση του σπιτιού της Ελπίδας, αλλά ο Μάρκος την πιέζει για τα θέματα της σχέσης τους.

Ο Μάρκος έρχεται σε νέα αντιπαράθεση με τον Αχιλλέα, ενώ η Ελπίδα φυγαδεύεται για να μην τη βρει η Ρενάτα.

Για την αρχική σελίδα «Έλα στη θέση μου» πατήστε ΕΔΩ

ela sti thesi moyepeisodiaΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ επεισόδιαΈλα Στη Θέση Μου ΘάλειαΈλα Στη Θέση Μου Φαίη