ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Η Φαίη έγκυος από τον Μάρκο – Σόκ για την Ρενάτα

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Στην καθημερινή κωμωδία του ALPHA Έλα στη θέση μου έχουμε δει πολλές από τις σχέσεις των ηρώων, είτε φιλικές είτε ερωτικές, να δοκιμάζονται ποικιλοτρόπως. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν η Ρενάτα και η Φαίη, οι οποίες πέρασαν διάφορες δοκιμασίες μέχρι να γίνουν δύο καλές φίλες και να εμπιστευτούν η μία την άλλη.

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Η Φαίη έγκυος από τον Μάρκο – Σόκ για την Ρενάτα

Παρ’ όλα αυτά, όμως, η Φαίη άρχισε να νιώθει συναισθήματα για τον σύντροφο της φίλης της, τον Μάρκο, και δεν δίστασε να την προδώσει. Συγκεκριμένα, τον κάλυπτε σε όσα έκανε για να την κρατήσει μακριά από τον Αχιλλέα και όσο περνούσε ο καιρός οι δυο τους έρχονταν πιο κοντά. Σύντομα παραδόθηκαν στο απαγορευμένο πάθος τους, που είχε ως αποτέλεσμα η Φαίη να μείνει έγκυος. Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η Ρενάτα αρχίζει να μαθαίνει πολλά από τα ψέματα που της έχουν πει ο Μάρκος και η Φαίη.

Μάλιστα, κάποια στιγμή, τους βλέπει να βγαίνουν μαζί από το σπίτι της και παραξενεύεται ιδιαίτερα. Τότε ο άντρας πείθει τη Ρενάτα να μείνουν μόνοι τους και να κάνουν μια ειλικρινή συζήτηση, επιδιώκοντας να τα ξαναβρούν. Όμως, τότε, εκείνος μαθαίνει ένα καλά κρυμμένο μυστικό της, που τον συγκλονίζει. Συγκεκριμένα, την περίοδο που έμεναν στη Σικελία, η Ρενάτα είχε μείνει έγκυος, αλλά απέβαλε. Η ίδια αποδίδει αυτό το γεγονός στη δύσκολη ψυχολογική περίοδο που περνούσε.

Στο άκουσμα της είδησης, ο Μάρκος σοκάρεται και στη συνέχεια πηγαίνει ξανά στο σπίτι της Φαίης. Φτάνοντας εκεί, της εξομολογείται όσα έμαθε για την άτυχη εγκυμοσύνη που είχε η Ρενάτα στο παρελθόν. Κι ενώ εκείνη προσπαθεί να του ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να κάνει έκτρωση, ο Μάρκος εναντιώνεται ξανά με αποτέλεσμα να τσακώνονται. Την επόμενη μέρα, η Ρενάτα πηγαίνει στο σπίτι της Φαίης για να μιλήσουν, αλλά εκείνη έχει μια ξαφνική λιποθυμία. ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Λίγα λεπτά μετά, η Φαίη συνέρχεται και η Ρενάτα τη ρωτάει πού οφείλεται η λιποθυμία της. Εκείνη σκαρφίζεται διάφορες δικαιολογίες, αλλά ξαφνικά η Ρενάτα βλέπει εκεί την αφίσα του Μάρκου από το δήθεν ταξίδι του στο Παλέρμο και γίνεται έξαλλη. Η ίδια συνειδητοποιεί πως η φίλη της και ο σύντροφός της τής έχουν πει κι άλλα ψέματα. Τότε η Φαίη χάνει την υπομονή της και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια.

Συγκεκριμένα, λέει στη Ρενάτα πως έχει κάνει έρωτα με τον Μάρκο και είναι έγκυος στο παιδί του! Η τελευταία δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που ακούει και νιώθει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Έπειτα, ξεσπάει εναντίον της Φαίης και πληγωμένη από την προδοσία της φίλης της και του Μάρκου αποχωρεί καταρρακωμένη ψυχολογικά από το σπίτι της.

Για την αρχική σελίδα «Έλα στη θέση μου» πατήστε ΕΔΩ

ela sti thesi moyΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ επεισόδιαΈλα Στη Θέση Μου ΡενάταΈλα Στη Θέση Μου Φαίη