Έλα Στη Θέση Μου Ε Κύκλος: Σοφοκλέους εναντίον Αχιλλέα

Έλα Στη Θέση Μου Ε Κύκλος: Μπορεί ο 4ος κύκλος της σειράς να έκλεισε με ανατροπές για όλους, για τη σχέση του Δαμιανού, του Αχιλλέα και της Σύλβιας, όμως, τα γεγονότα έφεραν τις πιο σοβαρές εξελίξεις. Μετά την καταγγελία του Αχιλλέα, η Σύλβια και ο Δαμιανός έδειξαν την απογοήτευσή τους προς το πρόσωπό του.

Έλα Στη Θέση Μου Ε Κύκλος: Σοφοκλέους εναντίον Αχιλλέα

Στα νέα επεισόδια, που αναμένεται να μεταδοθούν τον Σεπτέμβριο, η ένταση ανάμεσα στα τρία αδέλφια θα κλιμακωθεί κι άλλο. Ειδικότερα, η Σύλβια, που έχει δείξει ουκ ολίγες φορές τη συμπάθειά της προς τον Μάρκο, πληγώνεται βαθιά από τη στάση του Αχιλλέα, που προσπάθησε να τον βλάψει και φανερώνει έναν άλλο χαρακτήρα, πιο σοβαρό και αποφασιστικό. Η στάση του Δαμιανού, ωστόσο, είναι ακόμα πιο σκληρή, καθώς αποφασίζει να απομακρύνει τον Αχιλλέα από τη ζωή του.

Μάλιστα, για τα δύο αδέλφια, βασική αιτία όλων των προβλημάτων αποτελεί και η εμπλοκή της Φαίης, που παρέσυρε κατά κάποιο τρόπο τον Αχιλλέα στα ζοφερά σχέδιά της. Έτσι, ο Δαμιανός και η Σύλβια αποφασίζουν να αποβάλουν από τη ζωή τους τους τοξικούς ανθρώπους με πόνο ψυχής και να προσπαθήσουν να εκλογικεύσουν τον Αχιλλέα, ο οποίος οδηγείται ολοένα και πιο κοντά στον παλιό, κακό και εκδικητικό εαυτό του. Έλα Στη Θέση Μου Ε Κύκλος

Πλέον, τα στρατόπεδα χωρίζονται πιο διακριτά και η Σύλβια τάσσεται με την πλευρά του Μάρκου. Άλλωστε, οι ισχυροί δεσμοί αίματος που τους δένουν -παρόλο που εκείνη δεν το γνωρίζει- κάνουν αυτή τη σχέση ακόμα πιο δυνατή και την ένταση με τον Αχιλλέα ακόμα πιο έντονη.

Σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό, βέβαια, θα παίξει και η τελική στάση του Δαμιανού, ο οποίος φαίνεται να είναι αρκετά πιεσμένος με αυτή την κατάσταση με αποτέλεσμα να ξεσπάει στον Αχιλλέα έντονα και με επικριτικά λόγια! Κι ενώ οι εξελίξεις τρέχουν, όλοι αναμένουν να δουν εάν τελικά η κόντρα αυτή θα λήξει ή εάν ο εκδικητικός χαρακτήρας του Αχιλλέα θα τον τραβήξει σε έναν δρόμο που δεν έχει γυρισμό, καταστρέφοντας για πάντα τη σχέση με τα αδέλφια Σοφοκλέους…

Για την αρχική σελίδα «Έλα στη θέση μου» πατήστε ΕΔΩ

ela sti thesi moyΕ ΚύκλοςΈλα Στη Θέση Μου Ε ΚύκλοςΈλα Στη Θέση Μου Ε Κύκλος επεισόδια