Έλα Στη Θέση Μου ALPHATV: Τα λεφτά κάνουν φτερά από την Φαίη

Έλα Στη Θέση Μου ALPHATV: Ο Βλάσης βρίσκει τη Θάλεια να κινδυνεύει, ακόμη μία φορά, και απαιτεί να μάθει πού έχει μπλέξει. Εκείνη του αποκαλύπτει για την έκταση που της έχει κλέψει ο Καγκαλούδης και ό,τι είχε συμβεί μέχρι στιγμής, με τον Βλάση να αναλαμβάνει να τους ξεμπροστιάσει.

Έλα Στη Θέση Μου ALPHATV: Τα λεφτά κάνουν φτερά από την Φαίη

Ωστόσο, η Θάλεια προσπαθεί να τον αποτρέψει, προκειμένου να μην έχει και αυτός μπλεξίματα με τον μεγαλοκτηματία και τους ανθρώπους του. Έπειτα, οι δυο τους κάνουν μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, με τον νεαρό άντρα να τη ρωτάει ευθέως αν ξέρει ποιος/α τον έκλεψε. Κι ενώ εκείνη ετοιμάζεται να ομολογήσει όλη την αλήθεια, η Φαίη βρίσκει τρόπο να μπει στον οίκο ευγηρίας, όπου βρίσκει τη γιαγιά της Θάλειας και καταφέρνει να αποσπάσει μία σημαντική πληροφορία.

Αυτή δεν είναι άλλη από το σημείο στο οποίο είναι κρυμμένα τα δέκα εκατομμύρια ευρώ. Έτσι, η ίδια καταφέρνει και κλέβει τα λεφτά. Λίγο μετά, η Θάλεια πηγαίνει να πάρει τα χρήματα και έκπληκτη διαπιστώνει ότι δεν βρίσκονται εκεί. Η ίδια σαστίζει και μην έχοντας άλλη επιλογή κρύβεται από τον Βλάση. Η κοπέλα δεν απαντά στα τηλεφωνήματά του, μέχρι που πέφτει άθελά της πάνω του. Εκείνος, τότε, της ζητάει εξηγήσεις για την αλλόκοτη συμπεριφορά της. Έτσι, η Θάλεια του αποκαλύπτει πως εκείνη τον λήστεψε και ήθελε να του επιστρέφει τα λεφτά, αλλά της τα έκλεψαν.

Στη σειρά του ALPHA στο άκουσμα της είδησης, ο Βλάσης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και σε έξαλλη κατάσταση απαιτεί να φωνάξουν την Αστυνομία. Η Θάλεια τρομάζει και αρχίζει να τρέχει. Παράλληλα, ο Μίμης τυχαίνει να βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, χωρίς να τον έχουν πάρει είδηση, οπότε έντρομος καλεί εκείνος την Αστυνομία, για να συλλάβουν τη νεαρή κοπέλα. Όπως και γίνεται. Έλα Στη Θέση Μου ALPHATV

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Φλωρέτα συγκρούεται με τη Μιράντα για το φιλί που έδωσε στον Λεωνίδα, ο οποίος με τη σειρά του εξομολογείται κάτι πολύ δυσάρεστο στον Θοδωρή.

Για την αρχική σελίδα «Έλα στη θέση μου» πατήστε ΕΔΩ

alphatvela sti thesi moyΈλα Στη Θέση Μου ALPHATVΈλα Στη Θέση Μου Φαίη