Έλα Στη Θέση Μου Alphatv: Στην φόρα το βίντεο φωτιά που καίει Αχιλλέα – Ρενάτα

Έλα Στη Θέση Μου Alphatv: Ένα βίντεο προκαλεί τον απόλυτο πανικό στον Αχιλλέα και στη Ρενάτα, που για άλλη μια φορά βλέπουν τα πάντα γύρω τους να ανατρέπονται.

Έλα Στη Θέση Μου Alphatv: Στην φόρα το βίντεο φωτιά που καίει Αχιλλέα – Ρενάτα

Κέντρα έχει παρεξηγήσει τον Αχιλλέα που ήταν με τη Ρενάτα στο γραφείο του κι αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα. Η ζήλια της χτυπάει κόκκινο, ενώ ο Αχιλλέας τρέχει να καλύψει τα νώτα του και να μην μπορεί κανείς να τον κουνήσει από τη Sofo. Από την άλλη σύμφωνα με το serfare.com η Ρενάτα προσπαθεί να προλάβει τον Βλάση να μην πουλήσει το ποσοστό του στον Αχιλλέα, όμως ο τελευταίος έχει άλλα σχέδια.

Για την ακρίβεια, πείθει τόσο τον Βλάση όσο και τον Λεωνίδα να πουλήσουν τις μετοχές τους, με τη Ρενάτα να συνειδητοποιεί πως πια δεν έχει το πάνω χέρι. Ο πανικός την κυριεύει και σκέφτεται τις επόμενες κινήσεις της. Βλέποντάς την σε αυτή την κατάσταση όμως, ο Μάρκος ανησυχεί μήπως η κοπέλα έχει ακόμη συναισθήματα για τον Αχιλλέα. Έτσι, αποφασίζει να βγάλει έναν κρυμμένο άσσο απ’ το μανίκι του.

Ο Μάρκος στην σειρά του ALPHA φτάνει στο παρά 1 ’ να δημοσιεύσει το βίντεο του Αχιλλέα και της Ρενάτας για να καταστρέψει τον Αχιλλέα αλλά, το τελευταίο λεπτό θα μετανιώσει. Μόνο που είναι αργά πλέον και δεν ορίζει αυτός πια τα πράγματα. Το επίμαχο βίντεο βγαίνει στο διαδίκτυο και η πρώτη που το βλέπει είναι η Κέντρα. Ο Αχιλλέας σοκαρισμένος με το βίντεο που αναρτήθηκε ξεκινάει έναν αγώνα δρόμου να το κατεβάσει, αλλά μάταια. Η Ρενάτα το βλέπει και εκείνη με τη σειρά της και σε έξαλλη κατάσταση συγκρούεται με τον Αχιλλέα θεωρώντας τον υπεύθυνο για την τροπή που πήραν τα πράγματα. Κι ενώ η Κέντρα ανακοινώνει στον Αχιλλέα ότι θέλει δικό της γραφείο στη Σόφο, ο Μάρκος παλεύει με τις τύψεις του.

Εν τω μεταξύ, ο Βλάσης ετοιμάζει ρομαντική βραδιά με τη Θάλεια, με τη Φαίη να μην κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια. Για την ακρίβεια μεταμφιέζεται σε Θάλεια την ώρα που η κοπέλα νιώθει όλο και μεγαλύτερες ενοχές για το κακό που έκανε στον Βλάση. Έλα Στη Θέση Μου Alphatv

Η Φαίη αποφασίζει να παίξει ένα πολύ βρώμικο παιχνίδι στη Θάλεια για να την τιμωρήσει, με τον Λεωνίδα να είναι ακόμη εναντίον της τελευταίας. Από την άλλη, η Σύλβια και ο Ζούβας αποφασίζουν να λύσουν το μυστήριο των 10 χαμένων εκατομμυρίων και προσεγγίζουν τη Φαίη, ενώ ο Βλάσης ανακαλύπτει ότι η Θάλεια του έχει πει ψέματα και είναι έτοιμος για μεγάλες αποκαλύψεις. Δεν γνωρίζει όμως ότι έχει βάλει και πάλι το χεράκι της η Φαίη…

Για την αρχική σελίδα «Έλα στη θέση μου» πατήστε ΕΔΩ

alphatvela sti thesi moyΈλα Στη Θέση Μου ALPHATVΈλα Στη Θέση Μου ΑχιλλέαςΈλα Στη Θέση Μου Ρενάτα