Έλα Στη Θέση Μου ALPHATV: Δαμιανός και Ζωγραφιά επιστρέφουν

Έλα Στη Θέση Μου ALPHATV: Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, πέρα από τις εξελίξεις των ιστοριών που παρακολουθούμε, θα δούμε κάποιες καινούργιες για τις οποίες επιστρατεύονται παλιοί γνώριμοι.

Έλα Στη Θέση Μου ALPHATV: Δαμιανός και Ζωγραφιά επιστρέφουν

Συγκεκριμένα, ο Δαμιανός και η Ζωγραφιά. Όλα αρχίζουν όταν ένα εξάχρονο αγοράκι, ο Ντέμης, εμφανίζεται ξαφνικά στον κήπο της έπαυλης αναζητώντας τον πατέρα του. Μάλιστα, ο μικρός θεωρεί πως ο μπαμπάς που δεν γνώρισε ποτέ είναι ο Ζούβας!

Φυσικά, το γεγονός αυτό αναστατώνει τόσο τον ίδιο, καθώς πρώτη φορά βλέπει το αγόρι, αλλά και τη Σύλβια. Λίγο μετά, όμως, η παρεξήγηση λύνεται, καθώς ο Δαμιανός, από τη μακρινή Σαμόα, που βρίσκεται μαζί με τη Ζωγραφιά, επικοινωνεί με τη Σύλβια και τον Ζούβα, και τους ενημερώνει ότι ο Ντέμης είναι γιος του. Μάλιστα, τους εξηγεί πως είναι το παιδί που απέκτησε με την παλιά του γραμματέα, την Ελλη, η οποία τον ειδοποίησε πως έφτασε η στιγμή να αναλάβει τη φροντίδα του αγοριού.

Έτσι, ο Δαμιανός πρέπει να επιστρέφει στην Ελλάδα για την ανατροφή του παιδιού του. Όμως, λόγω της πανδημίας, είναι αδύνατο να συμβεί αυτό τη συγκεκριμένη περίοδο.

Έτσι, ο άντρας ζητάει να δει το παιδί του μέσα από μία εφαρμογή στο Διαδίκτυο. Τότε, όμως, ο άντρας εισπράττει μια απόρριψη από τον γιο του, η οποία έρχεται να προστεθεί στα ήδη συσσωρευμένα προβλήματα που του έχουν προκύψει στη Σαμόα.

Για την αρχική σελίδα «Έλα στη θέση μου» πατήστε ΕΔΩ

alphatvela sti thesi moyΈλα Στη Θέση Μου ALPHATVΈλα Στη Θέση Μου ΔαμιανόςΈλα Στη Θέση Μου Ζωγραφιά