Έλα στη θέση μου 3ος Κύκλος: Στα πρόθυρα χωρισμού η Ρενάτα

Έλα στη θέση μου 3ος Κύκλος: Δυσάρεστες αναμένονται να είναι οι εξελίξεις που Θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της καθημερινής σειράς του Alpha «Έλα στη θέση μου», καθώς όπως πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, ο Αχιλλέας και η Ρενάτα, βρίσκεται ένα βήμα πριν… από τον χωρισμό!

Έλα στη θέση μου 3ος Κύκλος

Ο έρωτάς τους είναι βγαλμένος από παραμύθι! Γνωρίστηκαν ενώ διατηρούσαν άλλους δεσμούς, ωστόσο η μοίρα τούς έφερε σιγά σιγά κοντά και τους ένωσε με ένα μοιραίο πάθος και μια βαθιά αγάπη.

Η ερωτική ιστορία του Αχιλλέα και της Ρενάτας πέρασε από πολλές φουρτούνες και έγινε στόχος κακόβουλων προθέσεων, όμως εκείνοι κατάφεραν να βάλουν εγωισμούς και εμμονές στην άκρη και πάλεψαν για να σώσουν τη σχέση τους. Έλα στη θέση μου 3ος Κύκλος

Ύστερα από αρκετό διάστημα που έζησαν χώρια και έχοντας προσπαθήσει να φτιάξουν ξανά τη ζωή τους χωρίς αποτέλεσμα, οι δύο νέοι επανασυνδέθηκαν και φαινόταν ότι τίποτα πια δεν μπορεί να τους χωρίσει.

Δυστυχώς, όμως, κανείς δεν είχε υπολογίσει τα υποχθόνια σχέδια της Βασιλίνας, η οποία, όπως βλέπουμε από το ξεκίνημα του 3ου κύκλου της κωμικής σειράς, έχει βάλει σκοπό ζωής να εκδικηθεί τον εν διαστάσει σύζυγό της. Έλα στη θέση μου 3ος Κύκλος

Tο μέλλον του ζευγαριού προβλέπεται δυσοίωνο και σύντομα οι δρόμοι τους θα οδηγηθούν ξανά προς άλλες κατευθύνσεις.

Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της σχέσης τους αρχίζει όταν πέφτουν στην τελευταία παγίδα που τους στήνει η νεαρή Σουλτς.

Ενώ η Ρενάτα προσπαθεί να εξακριβώσει αν η Βασιλίνα είναι έγκυος, βρίσκεται ξαφνικά αντιμέτωπη με μία περίεργη κατάσταση.

Για την ακρίβεια, αντικρίζει την αντίζηλό της σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο να αγωνιά για το μέλλον της εγκυμοσύνης της που βρίσκεται σε κίνδυνο. Έλα στη θέση μου 3ος Κύκλος

Όπως είναι φυσικό, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να ενημερώσει τον σύντροφό της για τη δυσάρεστη εξέλιξη, όμως η στάση του είναι άκρως απογοητευτική.

Ο κυνισμός και η αδιαφορία του Αχιλλέα προς τη Βασιλίνα αρχίζει να ενοχλεί πραγματικά τη Ρενάτα και να την απομακρύνει από κοντά του.

Με βάση τις πληροφορίες μας, ύστερα από αυτό το περιστατικό, το οποίο αποτελεί ένα καλοστημένο κόλπο της Βασιλίνας, δημιουργείται ένα αγεφύρωτο χάσμα ανάμεσα στο ζευγάρι.

Μάλιστα, μέσω αυτού, επιβεβαιώνουν με τον πιο δυσάρεστο τρόπο ότι η Βασιλίνα είναι πράγματι έγκυος και το κλίμα ανάμεσά τους γίνεται ανυπόφορο.

Από τη μία, ο επιχειρηματίας αισθάνεται καταρρακωμένος και δεν μπορεί να συμβιβαστεί μι το γεγονός ότι μια γυναίκα η οποία δεν αγάπησε ποτέ θα γεννήσει το παιδί του.

Από την άλλη, η Ρενάτα νιώθει βαθιά πληγωμένη κα ηττημένη με όλα όσα έχουν συμβεί. Έλα στη θέση μου 3ος Κύκλος

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα θα δούμε στη συνέχεια όταν κάποια στιγμή το ζευγάρι έχει μια συνάντηση με τη νεαρή Σουλτς, εκείνη μεγάλη μαεστρία καταφέρνει να πάρει τη γραμματέα μι το μέρος της.

Αυτός, άλλωστε, είναι και ο σκοπός της να πάρει εκδίκηση από το\ Αχιλλέα, στρέφοντας τη Ρενάτα εναντίον του και κάνοντάς την να τον μισήσει.

Εκείνος, από την πλευρά του, βλέπει ότι το χάσμα ανάμεσα στον ίδιο και στη σύντροφό του μεγαλώνει και οδηγείται σε απόγνωση. Δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει και πώς να χειριστεί την κατάσταση προκειμένου να μην τη χάσει ξανά από τη ζωή του. Έλα στη θέση μου 3ος Κύκλος

Τότε, αποφασίζει να επιστράτευσε τη βοήθεια της Αιμιλίας για να καταφέρει vc μάθει τι σκέφτεται η Ρενάτα για αυτόν και κ μέλλον τους, θα καταφέρει άραγε η μητέρα του να τον βοηθήσει να σώσει τη σχέση του με τη Ρενάτα;

Τα προηγούμενα επεισόδια της σειράς θα τα βρείτε ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα «Έλα στη θέση μου» πατήστε ΕΔΩ

3os kyklosela sti thesi moyΈλα στη θέση μου 3ος ΚύκλοςΈλα στη θέση μου Γ' κύκλοςελα στη θεση μου εξελιξειςΈλα στη θέση μου Επεισόδιοελα στη θεση μου επομενα επεισοδια