Έλα στη θέση μου τελευταίο επεισόδιο

Έλα στη θέση μου τελευταίο επεισόδιο: Όταν η κοπέλα βλέπει το δημοσίευμα γίνεται έξαλλη, ενώ ο Αχιλλέας σοκάρε-ται όταν μαθαίνει ότι πίσω απ’ αυτό κρύβεται η μητέρα του.

Από την άλλη, ο Βλάσης αποφασίζει να κάνει μια απροειδοποίητη επίσκεψη στο σπίτι της Φαίης και την πιάνει σε τρυφερή στιγμή στον καναπέ με τον Δαμιανό.

Φεύγει αηδιασμένος από το θέαμα και καταλήγει στην ταβέρνα, όπου πίνει πολύ για να ξεπεράσει τον αποτυχημένο γάμο, ενώ αρχίζει να γίνεται διαχυτικός απέναντι στη Ρενάτα.

Έλα στη θέση μου τελευταίο επεισόδιο

Στο μεταξύ, ο Αχιλλέας έχει αποφασίσει να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, ωστόσο όλα γκρεμίζονται για εκείνον, όταν αντικρίζει αυτό που πάντα φοβόταν: τη Ρενάτα να ανταλλάσσει ένα φιλί με τον Βλάση.

Αμέσως μετά εξαφανίζεται, και εκείνη περνάει μια δύσκολη νύχτα μακριά του.

Το επόμενο πρωί η κοπέλα πηγαίνει στην έπαυλη για να τον συναντήσει και έρχεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη… Λίγη ώρα αργότερα επιστρέφει καταρρακωμένη στο σπίτι.

Την ίδια στιγμή, ο Βλάσης ξαφνιάζεται όταν η Φαίη πηγαίνει απρόσμενα στο σπίτι του Λεωνίδα για να τον δει και τη διώχνει αμέσως μακριά του.

Παράλληλα, ο ίδιος καλείται να αντιμετωπίσει την οργή του Αχιλλέα, ενώ και ο Λεωνίδας βρίσκεται σε πολλή δύσκολη θέση, καθώς πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στους δύο γιους του. Έλα στη θέση μου τελευταίο επεισόδιο

Όσο ο Δαμιανός προσποιείται ότι δεν έχει επανέλθει ακόμη από την αμνησία, η Φαίη τού κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη. Του εκμυστηρεύεται το μυστικό της Αιμιλίας, ότι εκείνος είναι ο κύριος μέτοχος της SofoExpress. Αμέσως μετά ο άντρας αποφασίζει να πάει στο σπίτι της θείας του και να διεκδικήσει από εκείνη όσα του ανήκουν.

Παράλληλα, ανακοινώνει σε όλους ότι η μνήμη του έχει αποκατασταθεί και τους αποκαλύπτει τις προθέσεις του. Στο μεταξύ, η Φαίη, που έχει πληγωθεί από την απόρριψη του Βλάση, συμμαχεί μαζί του και συνεργάζεται με το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς της εταιρείας, ενώ προσκαλεί στη SofoExpress και τον Αγγέλου. Έλα στη θέση μου τελευταίο επεισόδιο

Από την άλλη πλευρά, η Σύλβια συναντά κρυφά τον Ζούβα, ενώ ακόμη δεν είναι σίγουρη για το ποιος είναι ο άντρας της ζωής της: εκείνος ή ο θοδωρής.

Παράλληλα, η Ισμήνη ακούει μια συζήτηση του Δαμιανού και της Έλλης, και ανακαλύπτει το μυστικό της κοπέλας, ότι δηλαδή το μωρό που περιμένει δεν είναι του αδελφού της…

Σοκαρισμένη από την είδηση, συμβουλεύεται τη Μιράντα για το ποια πρέπει να είναι η επόμενη της κίνηση, ενώ αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να σταματήσει τον γάμο του Φώτη και της Έλλης. Αργότερα, εκείνος πιάνει τη αδελφή του και τη σύντροφό του να τσακώνονται και τους ζητά τον λόγο. Έλα στη θέση μου τελευταίο επεισόδιο

Τότε η Ισμήνη τού αποκαλύπτει τη σκληρή αλήθεια, κάνοντάς τον να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Την ίδια στιγμή, η Έλλη, καταρρακωμένη από τις εξελίξεις, αφήνει τον Φώτη να επιλέξει αν τελικά θα πραγματοποιηθεί ο επικείμενος γάμος τους και περιμένει την ετυμηγορία του.

Για την αρχική σελίδα « Έλα στη θέση μου » πατήστε ΕΔΩ

alphatvela sti thesi mouela sti thesi mou telefteo episodiofinaletelefteo episodio