Εισόδημα μέσω iWriter

Εισόδημα μέσω iWriter: Ακόμα και αν δεν έχεις γράψει ούτε ένα άρθρο στη ζωή σου, αυτή η μέθοδος θα σε βοηθήσει να βγάλεις ένα καλό έξτρα εισόδημα από αρθρογραφία!

Εισόδημα μέσω iWriter

Εάν σου αρέσει η ιδέα να γράφεις άρθρα και να κερδίζεις χρήματα, αλλά δεν έχεις καθόλου εμπειρία ή ικανότητες και δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις, τότε μπορείς να ακολουθήσεις μια εξαιρετικά απλή μέθοδο με την οποία μπορείς να ενταχθείς στην αφρόκρεμα των καλοπληρωμένων αρθρογράφων που εργάζονται Online!

iWriter

Αν και υπάρχουν αρκετές επιλογές, η πιο εύκολη λύση για να ξεκινήσει κάποιος να γράφει άρθρα επί πληρωμή είναι το iWriter. Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες Freelancing ιστοσελίδες, στο iWriter δε χρειάζεται να παρουσιάσεις ένα καλό portfolio για να ξεκινήσεις και ακόμα και ένας τελείως αρχάριος μπορεί να πιάσει σχεδόν άμεσα δουλειά. Επίσης πληρώνει μέσω Paypal δυο φορές την εβδομάδα, αρκεί να έχεις κερδίσει τουλάχιστον $25 από τη συγγραφή άρθρων. Εισόδημα μέσω iWriter

Ξεκινώντας

Αρχικά ως αρχάριος θα έχεις πρόσβαση μόνο στα Standard writing projects. Αυτό σημαίνει ότι κατά το ξεκίνημα θα χρειαστεί λίγο περισσότερη προσπάθεια, αλλά ακολουθώντας τα βήματα μπορείς να γίνεις γρήγορα ένας Elite Writer και να αποκτήσεις πρόσβαση σε πιο καλοπληρωμένα άρθρα. Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να παραδόσεις περίπου 30 – 40 άρθρα που θα βαθμολογηθούν με 4+ stars. Οπότε για αρχή επιλέγουμε ένα project με θέμα όσο το δυνατόν πιο προσιτό σε εμάς και προσέχουμε το Approval Rate του εργοδότη, αποφεύγοντας εκείνους που απορρίπτουν πολλές εργασίες.

Πιθανά έσοδα

Οι αρθρογράφοι πληρώνονται  για κάθε άρθρο ανάλογα με το μέγεθός του (300 – 500 – 700 λέξεις) και με τον τύπο τους (Standard, Premium, Elite). Τα έσοδα αντιστοιχούν σε 81% – 86% του ποσού που πληρώνει ο εργοδότης. Οπότε ένας Standard writer μπορεί να κερδίσει από $1,62 έως $4,05 ανά άρθρο, ενώ ένας Elite writer μέχρι και $15. Εισόδημα μέσω iWriter

Αν πάρουμε μια μέση κατάσταση, υπολογίζοντας ότι είμαστε ένας Elite writer που αφιερώνει 2 ώρες τη μέρα, τότε το έξτρα εισόδημα υπολογίζεται σε:

($8 έως $10) * 30 = $240 έως $300 το μήνα αφιερώνοντας ελάχιστα από το χρόνο μας.

Μέθοδος – 7 απλά Βήματα

  • 1. Γινόμαστε μέλος στο iWriter.com
  • 2. Στην κατηγορία “Write Content” αναζητούμε ένα project με θέμα προσιτό σε εμάς και διαβάζουμε τις οδηγίες. Έπειτα επιλέγουμε αυτό που μας ταιριάζει.
  • 3. Μπαίνουμε στην ιστοσελίδα ezinearticles.com και πληκτρολογούμε στο search bar τον τίτλο του άρθρου.
  • 4. Από τα αποτελέσματα επιλέγουμε 3 – 4 σχετικά άρθρα και τα διαβάζουμε για να πάρουμε ιδέες για το άρθρο μας.
  • 5. Αρχίζουμε να γράφουμε το άρθρο με τα δικά μας λόγια.
  • 6. Ανοίγουμε ένα έγγραφο word, κάνουμε επικόλληση το άρθρο και επιλέγουμε ορθογραφικό και γραμματικό έλεγχο.
  • 7. Εφόσον είμαστε σίγουροι ότι δεν υπάρχουν σοβαρά λάθη, παραδίδουμε το άρθρο και μέχρι να εγκριθεί προχωράμε στο επόμενο.

Σημεία που θέλουν προσοχή!

  • Ποτέ δεν κάνουμε copy – paste! Το iWriter ελέγχει την ποιότητα κάθε άρθρου προς αποφυγή απάτης.
  • Το άρθρο θα πρέπει να είναι μοναδικό, γραμμένο με τα δικά μας λόγια.
  • Σε περίπτωση που κάποιος εργοδότης απορρίψει το άρθρο μας, με σκοπό να μη μας πληρώσει, του δίνουμε τη χειρότερη βαθμολογία. Με αυτό τον τρόπο οι αρθρογράφοι αποφεύγουν τους απατεώνες.
eisodimaiWriteriwriter ελληνικααρθρογράφοιγραψε αρθρα και πληρωσουδουλεια απο το σπιτι μεσω υπολογιστηΕισόδημα μέσω iWriterελληνικα site για αρθρα επι πληρωμηελληνικα αρθρα επι πληρωμηέξτρα εισόδημαευκολο εισοδημαζητουνται αρθρογραφοι επι πληρωμη 2018ζητουνται αρθρογραφοι επι πληρωμη 2019μέσω