Αίγυπτος: Πώς έπεσε το ρωσικό αεροσκάφος, τι έδειξε το μαύρο κουτί. Το μοιραίο βίντεο

Πώς έπεσε το ρωσικό αεροσκάφος στην Αίγυπτο; Τι έδειξε το μαύρο κουτί;

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους στην Αίγυπτο, που έφερε τον φρικτό θάνατο 224 ψυχών.

Το «Russia Today» μ βίντεο και γραφήματα που δημιούργησε, δείχνει ακριβώς την πορεία και το πως έπεσε το ρώσικο αεροσκάφος στην Αίγυπτο.

Το αεροσκάφος της ρωσικής εταιρείας Kogalymavia είχε απογειωθεί από το Σαρμ Ελ Σεΐχ, με προορισμό την Αγία Πετρούπολη. Στην πτήση 79628 υπήρχαν 217 επιβάτες- κατά κύριο λόγο Ρώσοι τουρίστες, ανάμεσά τους 17 παιδιά- και πλήρωμα 7 ατόμων.

Οι αιγυπτιακές αρχές εντόπισαν το μαύρο κουτί του ρωσικού Airbus A321, ανακοίνωσε το γραφείο του πρωθυπουργού Σερίφ Ισμαήλ σε δελτίο Τύπου.

Το μαύρο κουτί θα εξεταστεί και τα στοιχεία που περιέχει θα αναλυθούν από εμπειρογνώμονες, επισήμανε το πρωθυπουργικό γραφείο, που διευκρίνισε επιπλέον ότι ο στρατός έχει μέχρι στιγμής «μεταφέρει 129 σορούς» στο νεκροτομείο του Καΐρου και σε διάφορα άλλα νοσοκομεία.

Στην περιφέρεια του Βόρειου Σινά, όπου συνετρίβη το Airbus της ρωσικής εταιρείας Kogalymavia, έχει κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης και τα νοσοκομεία διατάχθηκαν να είναι σε ετοιμότητα για να υποδεχτούν τα θύματα ανέφερε στον ιστότοπό της η εφημερίδα Al-Ahram.

Δείτε βίντεο από το πώς έπεσε το ρωσικό αεροσκάφος στην Αίγυπτο:

aigyptosrosiko aeroskafos