Δείτε πώς έχασε τα δόντια του αυτός ο ταυρομάχος!

Ο ταύρος τον σπρώχνει και βάζει μέσα στο στόμα του το κέρατό του

Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που ένας ταυρομάχος χάνει τα δύο του δόντια όταν ο ταύρος τον σπρώχνει και βάζει μέσα στο στόμα του το κέρατό του.

Ο 19χρονος, περουβιανός ταυρομάχος, Andres Roca Rey, συμμετείχε σε μια παραδοσιακή ταυρομαχία στο στάδιο Plaza Nuevo Progreso στη μεξικανική πόλη της Γκουανταλαχάρα, όταν δέχθηκε την επίθεση που βλέπετε στο παρακάτω βίντεο.

Όπως φαίνεται δεν πρέπει να ήταν και από τις καλύτερες ημέρες του αφού ο ίδιος κατέληξε στο έδαφος αρκετές φορές, με τους συναδέλφους και τους διοργανωτές να χρειαστεί να το προστατεύσουν από τον εξαγριωμένο ταύρο.

Όμως η ταυρομαχία κατέληξε με αίματα αφού κάποια στιγμή ο ταύρος έπεσε πάνω του με όλη του την δύναμη με αποτέλεσμα ο 19χρονος να χάσει τα δύο του δόντια.

Ο ταυρομάχος μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο όπου του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τους γιατρούς να τονίζουν πως ήταν πραγματικά πολύ τυχερός που δεν τραυματίστηκε πιο σοβαρά.

Αυτή τη στιγμή του έχουν τοποθετήσει προσωρινά εμφυτεύματα στο στόμα του και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα βάλει τα τελικά δόντια.

Παρόλα αυτά ο ταυρομάχος δεν φαίνεται να το βάζει κάτω ακόμα και μετά από αυτήν την περιπέτεια και δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ ότι ανυπομονεί να συμμετάσχει στην επόμενη ταυρομαχία που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου – προκειμένου να αποκατασταθεί η φήμη του.

Andres Roca Reydontiakeratostomatauromachostauros