Δυναστεία – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Δυναστεία – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Open

Δυναστεία – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Δυναστεία – Επεισόδιο 1

Μετά τον τσακωμό με τη μέλλουσα μητριά της με αφορμή τις επιχειρήσεις, η πάντα φιλόδοξη Φάλον στρέφει το βλέμμα της προς τον μεγαλύτερο αντίπαλο του πατέρα της. Δυναστεία – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Δυναστεία – Επεισόδιο 2

Όλα τα βλέμματα πέφτουν στους Κάριγκτον μετά το ατύχημα στη Γουιντμπράιαρ και ο Μπλέικ καλεί οικογενειακό συμβούλιο. Η Φάλον βοηθά να μείνει κρυφή η σχέση της Κρίσταλ.

Δυναστεία – Επεισόδιο 3

Ο Στίβεν αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες και ο Μπλέικ καταθέτει διαταγή παύσης και παράλειψης κατά της Φάλον. Ο Άντερς συγκρούεται με την Κρίσταλ για το παρελθόν της.

Δυναστεία – Επεισόδιο 4

Μετά τη ληστεία, η Κρίσταλ φεύγει με τον Μπλέικ για ένα Σαββατοκύριακο στο δάσος. Η Φάλον “λιμπίζεται” ένα συμβόλαιο και ο Στίβεν προσπαθεί να αποκαταστήσει το όνομά του.

Δυναστεία – Επεισόδιο 5

Η Κρίσταλ και η Φάλον ανταγωνίζονται για ένα σημαντικό εξώφυλλο περιοδικού και για τον τίτλο της “Γυναίκας της Χρονιάς”. Ο πρώην φίλος του Στίβεν επιστρέφει στην πόλη.

Δυναστεία – Επεισόδιο 6

Έχοντας τσακωθεί με τη Φάλον, η Κρίσταλ ανοίγει το σπίτι της σε μια φιλοξενούμενη που αναρρώνει και πληρώνει τον ανώριμο Σάμι Τζο για να αναλάβει να την προσέχει. Δυναστεία – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Δυναστεία – Επεισόδιο 7

Η γιορτή των Ευχαριστιών στους Κάριγκτον περιλαμβάνει φούτμπολ, φαγητό και οικογενειακά δράματα. Η φιλοξενούμενη της Κρίσταλ “σερβίρει” κάτι σοκαριστικό.

Δυναστεία – Επεισόδιο 8

Σε κλίμα γιορτινό, η Κρίσταλ καταδιώκεται ξανά από το παρελθόν της. Οι Κάριγκτον διαφωνούν για τα δώρα των πελατών πριν από την ετήσια φωταγώγηση του δέντρου της πόλης.

Δυναστεία – Επεισόδιο 9

Ξεχάστε την ηρεμία και τη λάμψη. Τα Χριστούγεννα επιφυλάσσουν στους Κάριγκτον απροσδόκητους καλεσμένους, σοκαριστικά σκάνδαλα και λυσσασμένους καυγάδες δίπλα στο δέντρο.

Δυναστεία – Επεισόδιο 10

Η Φάλον σχεδιάζει ένα επικό πάρτι γενεθλίων όπου ο χρυσός κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Σάμι Τζο έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με ένα φάντασμα του παρελθόντος.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Δυναστεία – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15

Για την αρχική σελίδα « Δυναστεία » πατήστε ΕΔΩ

ΔυναστείαΔυναστεία - Επεισόδιο 1Δυναστεία - Επεισόδιο 10Δυναστεία - Επεισόδιο 2Δυναστεία - Επεισόδιο 3Δυναστεία - Επεισόδιο 4Δυναστεία - Επεισόδιο 5Δυναστεία - Επεισόδιο 6Δυναστεία - Επεισόδιο 7Δυναστεία - Επεισόδιο 8Δυναστεία - Επεισόδιο 9Δυναστεία 1ος ΚύκλοςΔυναστεία openΔυναστεία επεισόδιαΔυναστεία Επόμενα ΕπεισόδιαΔυναστεία Σεζον 1Δυναστεία Σειρά