Όταν ο Ντράγκο έστειλε τον Ρόκι 5 μέρες στην εντατική: Η αλήθεια που μας έκρυψαν!

Νομίζετε ότι στο Ρόκι 4 είχε κερδίσει ο Μπαλμπόα; Άλλα μας λέει η ιστορία… την οποία την έκρυψαν από τα φώτα της δημοσιότητας. Τα γυρίσματα του Ρόκι ήταν γενικά πολυ δύσκολα και επώδυνα για τον Συλβέστερ Σταλόνε.

Όταν γύριζαν τη σκηνή που τρέχει στη Φιλαδέλφεια, τραυμάτισε ένα τένοντα στο πόδι του και κατέληξε στο νοσοκομείο καθισμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Στη σκηνή που χτυπάει το κατεψυγμένο κρέας, ο Σταλόνε έβαλε τόση δύναμη που οι αρθρώσεις των δαχτύλων του πιέστηκαν προς τα μέσα και μέχρι σήμερα, όταν κάνει το χέρι του γροθιά, είναι τελείως επίπεδες.


Ο χειρότερος τραυματισμός όμως συνέβη στο Ρόκι 4.

Ο αντίπαλος του Ρόκι στην ταινία ήταν ο Σοβιετικός μποξέρ Ντράγκο, τον οποίον υποδύθηκε ο Σουηδός, Ντολφ Λάντγκρεν.

Κάποια στιγμή στα γυρίσματα, ο Σταλόνε του ζήτησε να προσπαθήσει να τον χτυπήσει πραγματικά για τα πρώτα 45 δευτερόλεπτα της μάχης. Ο Λάντγκρεν, που ήταν επαγγελματίας αθλητής, δέχτηκε χωρίς δισταγμό και του έριξε μερικά επαγγελματικά χτυπήματα. Ένα τον βρήκε στο στήθος. Ο Σταλόνε φώναξε αμέσως να διακοπεί η σκηνή για να ηρεμήσει, αλλά συνέχισε τη δουλειά.

Το ίδιο βράδυ, η πίεση του Σταλόνε έφτασε το 260 και τον μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο. Τον έβαλαν στην εντατική και για πέντε μέρες βρισκόταν υπό συνεχή επίβλεψη μέχρι που ξεπέρασε τον κίνδυνο. Στο τέλος, οι γιατροί του είπαν, ότι με το χτύπημα του Λάντγκρεν, η καρδιά του είχε συγκρουστεί με τα πλευρά του και είχε αρχίσει να πρήζεται. Η ζημιά που είχε προκληθεί ήταν σαν να είχε συγκρουστεί με αυτοκίνητο! Στην ταινία πάντως νίκησε για την Αμερική, τον αδικοχαμένο συνάδελφό του και …. την Αντριάαααν….

dragonosokomiorocky