Dr Foster – Η Υπόθεση της σειράς και οι πρωταγωνιστές της

Dr Foster – Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει μια νέα σειρά για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με τίτλο “Dr Foster”, στην οποία πρωταγωνιστεί η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Η ηθοποιός ενσαρκώνει μια γιατρό που φαινομενικά ζει την τέλεια ζωή. Παρά την επιτυχημένη καριέρα της και τον αφοσιωμένο σύζυγό της, η ευτυχία της οικογένειάς τους κλονίζεται όταν αντιλαμβάνεται την απιστία του άντρα της.

Dr Foster – Η Υπόθεση της σειράς και οι πρωταγωνιστές της

Αποφασίζει να παρακολουθεί κάθε του κίνηση και σύντομα έρχεται αντιμέτωπη με δυσάρεστες αποκαλύψεις. Ανακαλύπτει τα σκοτεινά του μυστικά και συνειδητοποιεί πως έχει χάσει τον εαυτό της και έχει γίνει εμμονική. Το μόνο που την απασχολεί πλέον είναι η εκδίκηση. Η προδοσία του συζύγου της είναι κάτι που δεν μπορεί να ξεπεράσει και την οδηγεί στα άκρα. Παράλληλα με την προσωπική της ζωή, η γιατρός καλείται να πάρει δύσκολες αποφάσεις και στην επαγγελματική της καριέρα, καθώς καθημερινά έχει την ευθύνη των ζωών άλλων ανθρώπων στα χέρια της.

Η νέα σειρά θρίλερ του ΑΝΤ1 βασίζεται στο βρετανικό ψυχολογικό θρίλερ “Doctor Foster”. Ο Μάικ Μπάρτλετ έγραψε το σενάριο, το οποίο αντλεί έμπνευση από τον μύθο της Μήδειας, που σκότωσε τα παιδιά της και δηλητηρίασε τη νέα γυναίκα του άντρα της. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στο BBC τον Σεπτέμβριο του 2015 και ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2017, μετά από δύο κύκλους των πέντε επεισοδίων. Κατά μέσο όρο, περίπου 10 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν τη σειρά, η οποία κέρδισε συνολικά επτά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου καλύτερης δραματικής σειράς.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Dr FosterDr Foster ant1 tvDr Foster αντ1Dr Foster εξελίξειςDr Foster επεισόδιαDr Foster επόμενα επεισόδιαDr Foster νέα σειρά