Δωρεάν τηλεοπτικά κανάλια online στο VLC Player

Δωρεάν τηλεοπτικά κανάλια : Το VLC είναι ένα ανοικτό λογισμικό αναπαραγωγής πολυμέσων. Όλοι χρησιμοποιούν το VLC για βίντεο, αλλά λίγοι από σας μπορεί να ξέρετε ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν τηλεοπτικά κανάλια online στο VLC Player.

Πίνακας Περιεχομένων

Επισκόπηση VLC

Τώρα μπορείτε εύκολα να κάνετε streaming online τηλεοπτικά κανάλια μέσω του VLC player είναι απλό εγκαταστήσετε το VLC player στον υπολογιστή σας ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και να απολαύσετε βλέποντας τα αγαπημένα σας προγράμματα, ακόμη και σε χαμηλή ταχύτητα.

Το VLC είναι ένα απλό γρήγορο και ισχυρό media player. Παίζει σχεδόν τα πάντα.

Το καλό με το VLC player είναι ότι τρέχει σε όλες τις πλατφόρμες των Windows, Linux, Mac OS X, και Unix.

Παρακολουθήστε Δωρεάν τηλεοπτικά κανάλια online στο VLC Player

Βήμα # 1

Ανοίξτε το VLC media player. Αν δεν έχετε στον υπολογιστή σας μπορείτε να κατεβάσετε το VLC media player εδώ.

Βήμα # 2

Aπό το μενού μπαρ πηγαίνετε στο «Media» και επιλέξτε «Stream».

Βήμα # 3

Τώρα πάμε στην τρίτη καρτέλα «Network» .και εισάγετε τη διεύθυνση URL του αγαπημένου σας καναλιού που θέλετε να παρακολουθήσετε.

Για παράδειγμα:

Κώδικας:

Στη κάτω δεξιά πλευρά υπάρχει ένα αναπτυσσόμενο μενού. Επιλέξτε «Play».

Τώρα έχετε μάθει πώς να κάνετε streaming δωρεάν online κανάλια στο VLC media player.

Παρακάτω σας δίνουμε μια λίστα με διευθύνσεις Stream τηλεοπτικών καναλιών. Μπορείτε να βρείτε το URL των αγαπημένων σας τηλεοπτικών καναλιών εύκολα με την αναζήτηση URL του καναλιού σας στο Google. Δωρεάν τηλεοπτικά κανάλια

doreangreek web tvkanalialive tv staronlinestar tv live μεταδοσηstreaming onlineVLCVLC playerΔωρεάν τηλεοπτικά κανάλιαδωρεαν τηλεοραση στο κινητοελευθερα δορυφορικα καναλια ενηλικωνιντερνετικοι τηλεοπτικοι σταθμοικαναλια τηλεορασης προγραμμασυνδρομητικα καναλια δωρεαντηλεοπτικά