Δωρεάν online προγράμματα επεξεργασίας εικόνας

Δωρεάν online προγράμματα επεξεργασίας εικόνας: Με τα smartphone να είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε φωτογραφίες που θέλουμε να μεταφέρουμε στον υπολογιστή μας και να τους δώσουμε μια νέα “πνοή” αλλάζοντας τα χαρακτηριστικά τους.

Λύσεις υπάρχουν και μάλιστα δωρεάν, για να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες μας από το web browser του υπολογιστή μας.

Δωρεάν online προγράμματα επεξεργασίας εικόνας

Δε χρειάζεται να πληρώσουμε κάποια ακριβή σουίτα επεξεργασίας φωτογραφιών για να μπορέσουμε να αλλάξουμε χαρακτηριστικά όπως το μέγεθος, τη φωτεινότητα, τον κορεσμό των χρωμάτων αλλά και να προσθέσουμε κάποιο εφε.

Υπάρχουν προσεγμένα προγράμματα τα οποία λειτουργούν μέσω του web browser στον υπολογιστή μας και είναι δωρεάν.

Το πρώτο πρόγραμμα που αξίζει την προσοχή μας είναι το Fotor, το οποίο προσφέρει ένα απλό περιβάλλον εργασίας και δυνατότητες επεξεργασίας των φωτογραφιών μας.

Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί ένα περιβάλλον εργασίας το οποίο χρησιμοποιεί έξυπνα εικονίδια και tabs τα οποία κάνουν εύκολη και άμεση τη χρήση του ακόμα και απο χρήστες που δεν έχουν εμπειρία με προγράμματα επεξεργασίας εικόνας.

Επίσης, υπάρχουν εργαλεία τα οποία βοηθούν την επεξεργασία φωτογραφιών που απεικονίζουν πορτραίτα στα οποία μπορούμε να επέμβουμε αλλάζοντας χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Δωρεάν online προγράμματα επεξεργασίας εικόνας

Μπορούμε ακόμα να προσθέσουμε κείμενο και αυτοκόλλητα στις φωτογραφίες μας, δίνοντάς τους έναν πιο χαρούμενο και ανέμελο τόνο, ενώ η προσθήκη εφε είναι μια ακόμα διαδικασία που μπορεί να γίνει εύκολα, και μόλις είμαστε έτοιμοι, αποθηκεύουμε τις φωτογραφίες μας στον υπόγιστή ή στο Dropbox, ενώ υπάρχουν επιλογές για upload στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

BeFunky

Το πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών BeFunky δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να επεξεργαστούν εκατοντάδες εφε και να χρησιμοποιήσουν κάποια τα οποία είναι ιδιαιτέρως αγαπητά από τους χρήστες της εφαρμογής όπως τα Cartoonizer, oil painting, και pop art effects.

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν, μέσα από το περιβάλλον χρήσης να προσθέσουν γραφικά μέσα στις φωτογραφίες τους, με τα μενού να εμφανίζονται ομαλά και η χρήση των εργαλείων να είναι κατανοητή χωρίς να τρομάζει τους χρήστες. Δωρεάν online προγράμματα επεξεργασίας εικόνας

Οι χρήστες μπορούν να εκμεταλλευτούν τα εργαλεία που προσφέρει το BeFunky με τρόπο απλό και άμεσο, μέσα από κάθετα μενού τα οποία δηλώνουν το τι κάνει το καθένα με τα αποτελέσματα να είναι πολύ ικανοποιητικά.

Pixlr Editor

Το Pixlr Editor αποτελεί μια λύση η οποία είναι ό,τι πιο κοντινότερο στο Adobe Photoshop, τόσο εμφανισιακά αλλά και λειτουργικά, μιας και το περιβάλλον χρήσης θυμίζει τη σουίτα της Adobe σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας και προσθήκης layers, masks, κάνοντας τους casual φωτογράφους να νιώθουν άνεση για ένα εργαλείο που θα τους λύσει τα χέρια, μέχρι ενός βαθμού. Δωρεάν online προγράμματα επεξεργασίας εικόνας

Οι χρήστες μπορούν να “ανεβάσουν” τις φωτογραφίες τους και να έχουν πρόσβαση σε layers και masks, αλλά και σε άλλα εργαλεία όπως αυτά για την επιλογή μέσα σε φωτογραφίες, clone stamps καθώς και όσα χρειάζονται για τις λειτουργίες Blur, Sharpen, Smudge, Sponge και άλλα.

Η χρήση του Pixlr Editor απαιτεί την εγκατάσταση Adobe Flash Player, κάτι το οποίο θα αλλάξει μιας και η έκδοση βασισμένη σε HTML5 βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Δωρεάν online προγράμματα επεξεργασίας εικόνας

doreanonlineprogrammataΔωρεάν online προγράμματα επεξεργασίας εικόναςεικόναςεπεξεργασίας