Δωρεάν μουσική χωρίς πνευματικά δικαιώματα – Δείτε πώς και πού …

Δωρεάν μουσική: Ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με το ίντερνετ είναι πως μπορείς να βρεις πολλά δωρεάν πράγματα. Ένα από αυτά, φυσικά, είναι και η δωρεάν μουσική χωρίς πνευματικά δικαιώματα από διάφορες ιστοσελίδες, όπως το SoundCloud, το YouTube, το BenSound και πολλές ακόμα.

Δωρεάν μουσική

Αυτό το άρθρο όχι απλά θα σου παρέχει μια λίστα με τις καλύτερες ιστοσελίδες για να κατεβάζεις δωρεάν μουσική χωρίς πνευματικά δικαιώματα, αλλά θα σου δείξει επίσης και μερικά ενδιαφέρον κανάλια στο YouTube τα οποία παρέχουν δωρεάν μουσική χωρίς πνευματικά δικαιώματα και έξυπνους τρόπους για να ψάχνεις σωστά στο SoundCloud – το οποίο παρέχει κι αυτό με την σειρά του δωρεάν μουσική. Δωρεάν μουσική

Οι καλύτερες ιστοσελίδες με δωρεάν μουσική χωρίς πνευματικά δικαιώματα

Αν γνωρίζεις κάποια ιστοσελίδα η οποία παρέχει δωρεάν μουσική χωρίς πνευματικά δικαιώματα και δεν την έχουμε προσθέσει στη λίστα, μη διστάσεις να μας την προτείνεις στα σχόλια και ευχαρίστως να την περάσουμε.

Jamendo

Ολόκληρη η λίστα κομματιών του Jamendo είναι υπό την άδεια CC-license, οπότε μπορείς να κατεβάσεις και να μοιραστείς κάθε κομμάτι εντελώς δωρεάν και, φυσικά, εντελώς νόμιμα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει ένα λογαριασμό και να ανεβάσει την μουσική του ώστε να την κατεβάζουν οι χρήστες δωρεάν, ή να την αγοράζουν (την άδεια).

CCTrax

Το CCTrax παρέχει εκατοντάδες δωρεάν κομμάτια, τα οποία μπορείς να κατεβάσεις γρήγορα και εύκολα χωρίς να δώσεις μια. Ίσως το πιο χαρακτηριστικό εργαλείο του CCTrax που το κάνει τόσο αγαπητό, είναι η δυνατότητα που δίνει στους χρήστες του για να κατεβάζουν είτε μεμονωμένα κομμάτια είτε ολόκληρες λίστες/άλμπουμ κομματιών χωρίς να συνδεθούν στην ιστοσελίδα.

Free Music Archive

Το Free Music Archive είναι ουσιαστικά μια διαδικτυακή βιβλιοθήκη μουσικής, η οποία παρέχει νόμιμη μουσική από το WFMU. Όλα τα κομμάτια είναι ανεβασμένα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν υπό την άδεια CC-Licence.

Audio Archive

Το Audio Archive είναι μια εξαιρετική ιστοσελίδα με μια μεγάλη γκάμα κομματιών που περιλαμβάνει καινούργια και παλιά δωρεάν κομμάτια, τα οποία έχει ανεβάσει η ίδια η κοινότητα. Τα περισσότερα κομμάτια είναι διαθέσιμα σε διαφορετικές μορφές, συμπεριλαμβανομένων MP3, OGG, M3U και πάει λέγοντας, ενώ όλα είναι υψηλής ποιότητας. Δωρεάν μουσική

Hearthis.at

Το Hearthis.at παρέχει μια ολοκληρωμένη λίστα δωρεάν κομματιών, τα οποία μπορείς να τα ακούσεις απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα ή να τα κατεβάσεις σε διάφορες διαθέσιμες μορφές χωρίς την ανάγκη για τη δημιουργία ενός λογαριασμού.

Freeplay Music

Το Freeplay Music περιλαμβάνει πάνω από 50 χιλιάδες κομμάτια τα οποία εστιάζουν κυρίως στους vloggers που δημιουργούν βίντεο για το YouTube. Όλα τα κομμάτια είναι δωρεάν και διαθέσιμα υπό την άδεια YouTube Personal Use License.

Incompetech

Στο Incompetech, θα βρεις μια ατελείωτη λίστα με δωρεάν μουσική χωρίς πνευματικά δικαιώματα, η οποία είναι οργανωμένη σε διάφορα είδη μουσικής. Όλα τα κομμάτια παρέχονται εντελώς δωρεάν σε υψηλή ποιότητα.

Musopen.org

Το Musopen.org είναι μια μη κερδοφόρα ιστοσελίδα η οποία παρέχει δωρεάν μουσική χωρίς πνευματικά δικαιώματα. Παρέχει audio tracks για διάφορα είδη μουσικής και για διάφορες χρήσης, καθώς η ιστοσελίδα επιτρέπει στους χρήστες της να ανεβάσουν την δική τους μουσική.

Bensound

Τα τελευταία χρόνια έχει αναγνωριστεί από εκατομμύρια ανθρώπους και όχι αδίκως. Στα βίντεο του Tsouk.gr στο YouTube, χρησιμοποιούμε αρκετές φορές κομμάτια από το Bensound, καθώς όλα είναι υψηλής ποιότητας και παρέχονται εντελώς δωρεάν. Προσοχή ωστόσο, καθώς το Bensound ναι μεν παρέχει δωρεάν τη μουσική, ναι μεν είσαι νομικά υποχρεωμένος να αναφέρεις τον τίτλο του κομματιού, καθώς επίσης και να παρέχεις ένα σύνδεσμο προς αυτό.

BeatGain

Το BeatGain εστιάζει κυρίως σε δωρεάν soundtracks, τα οποία είναι ιδιαίτερα επαγγελματικά και έρχονται σε υψηλή ανάλυση. Όλα τα κομμάτια παρέχονται εντελώς δωρεάν. Δωρεάν μουσική

Canton Becker

Όπως και το BeatGain, έτσι και το Canton Becker παρέχει επαγγελματικά κομμάτια υψηλής ποιότητας τα οποία προορίζονται κυρίως ως soundtracks, παρά ως κανονικά κομμάτια. Μπορείς να ακούσεις κάθε κομμάτι και τα διάφορα remixes που παρέχονται, ή να τα χρησιμοποιήσεις ως backgroud loops για βίντεο-παιχνίδια και ταινίες.

Αudeeyah

Το Αudeeyah σου επιτρέπει να κατεβάσεις δωρεάν μουσική χωρίς πνευματικά δικαιώματα και χωρίς να χρειάζεται να αναφέρεις τη πηγή ή να προσθέσεις κάποιο watermark. Η ιστοσελίδα σίγουρα παρέχει μερικά πολύ ενδιαφέρον κομμάτια τα οποία παρέχονται αποκλειστικά σε αυτήν και πουθενά αλλού.

SoundCloud

Το SoundCloud είναι μια από τις πιο γνωστές ιστοσελίδες σε ολόκληρο τον κόσμο. Μπορεί τα περισσότερα κομμάτια που ακούς στην υπηρεσία να μην παρέχονται δωρεάν, αλλά θα βρεις εκατοντάδες τα οποία είναι διαθέσιμα υπό την άδεια CC-Licensed. Αυτά τα κομμάτια μπορείς να τα αναζητήσεις από την ενότητα Royaly Free Music.

Audio Library – No Copyright Music

Έχοντας αρκετά βίντεο τα οποία έχουν χτυπήσει αρκετά εκατομμύρια προβολές, το YouTube Audio Library είναι αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο κανάλι στο YouTube το οποίο παρέχει δωρεάν μουσική χωρίς πνευματικά δικαιώματα. Πιο συγκεκριμένα, το YouTube Audio Library αναζητεί και βρίσκει δωρεάν μουσική χωρίς πνευματικά δικαιώματα και παρέχει στις περιγραφές των βίντεο τον σύνδεσμο για να τα κατεβάσεις.

CC-licenseΔωρεάν μουσικήκαλύτερες ιστοσελίδεςπνευματικά δικαιώματαχωρίς πνευματικά δικαιώματα