Δείτε την κηδεία του αγρότη: Πώς αναστήθηκε, τι είπε …

Δείτε το βίντεο με την κηδεία του αγρότη.

Με πολλούς τρόπους εκδηλώνουν την οργή τους για το προωθούμενο ασφαλιστικό νομοσχέδιο οι αγρότες, που εδώ και ημέρες έχουν «κατασκηνώσει» στα δεκάδες μπλόκα που έχουν στήσει στις εθνικές οδούς.

Την προηγούμενη εβδομάδα στο Μεσολόγγι οι αγρότες έκαναν ένα μικρό θεατρικό με τον Τσίπρα σε ρόλο τζιχαντιστή και τους αγρότες στον ρόλο των θυμάτων, ενώ χθες στον Προμαχώνα έκαναν ένα μικρό σκετς με την κηδεία του αγρότη.

Στην καρότσα ενός αγροτικού, ένας νεαρός παραγωγός είχε ξαπλώσει σε ένα φέρετρο με τα χέρια σταυρωμένα, ενώ, μάλιστα τον είχαν καλύψει και με κλαδιά. Ενας άλλος αγρότης «έψελνε» στην κηδεία:

«Αξιομακάριστε και αείμνηστε αδελφέ ημών αγρότη και κτηνοτρόφε. Από εδώ και πέρα αυτή είναι η τύχη σου: Να πεθάνεις γιατί δεν έχεις μέλλον σε αυτή την Ελλάδα». Σε εκείνο το σημείο ο παραγωγός που έκανε το νεκρό έγινε… Λάζαρος, αφού σηκώθηκε ξαφνικά και είπε προς την κάμερα: «Τσίπρα, δεν θα πεθάνουμε ποτέ».

Την ίδια ώρα στο μπλόκο της Ανθήλης έκαναν και εκεί την κηδεία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με τους αγρότες να μοιράζουν κόλλυβα. Στο δίσκο έγραφαν: «ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η ελπίδα χάθηκε».

Δείτε το βίντεο με την κηδεία του αγρότη:

agrotiskidiapromachonas