Δείτε τα 8 πιο άκριβα φαγητά του κόσμου! Πιάτα για εκατομμυριούχους!

Απο τη Νέα Υόρκη στην Ιαπωνία και απο εκεί στο Ιράν! Δείτε πανάκριβα πιάτα που περιέχουν ακόμη και …χρυσό!

1) Ομελέτα

Η ακριβότερη ομελέτα προσφέρεται στο ξενοδοχείο «Le Parker Meridien» στη Νέα Υόρκη . Φτιαγμένη από βιολογικά αυγά, αστακό και μαύρο χαβιάρι, η τιμή του πιάτου είναι 1.000 δολάρια.

2) Μπριζόλα Wagyu

Τιμή πιάτου: 2.800 δολάρια. Γιατί; Διότι οι αγελάδες τρέφονται με μπύρα και δέχονται μασάζ, ώστε το κρέας τους να είανι πιο νόστιμο και ζουμερό όταν ψήνεται.

3) Θαλασσινός «θησαυρός» – Samundari Khazana

Το «Samundari Khazana» (Θαλασσινός Θησαυρός) σερβίρεται σε εστιατόριο της Βομβάης. Χαβιάρι, σαλιγκάρια της θάλασσας, αστακός και κομμάτια βρώσιμου χρυσού ! Στη τιμή των 3.200 δολαρίων.

4) Pizza Royale 007

organic υλικά, καπνιστός σολομός, ελάφι, κομμάτια αστακού μαριναρισμένα σε κονιάκ, και χαβιάρι εμποτισμένο σε σαμπάνια. Για το γαρνίρισμα χρησιμοποιούνται βρώσιμα φύλλα χρυσού 24 καρατίων. Η τιμή της μικρής Royale είναι 4.200 δολάρια.

5) Καρπούζι Densuke

Ευδοκιμεί μόνο στο νησί Χοκάιντο της Ιαπωνίας κα πωλείται ανα …φέτα.

Στοιχίζει 6.100 δολάρια και είναι ένα από τα ακριβότερα δώρα γάμου ή γενεθλίων της χώρας.

6) Πεπόνι Yubari

Το ηφαιστειακό έδαφος της ομώνυμης περιοχής όπου καλλιεργείται είναι πίσω από την ιδιαίτερη γεύση του. Η τιμή του είναι 23.000 δολάρια το ένα.

7) Χαβιάρι Almas

Η χώρα προέλευσής του είναι το Ιράν και πωλείται αποκλειστικά στο «Caviar House & Prunier» του Λονδίνου. Η συσκευασία του είναι από χρυσό 24 καρατίων ενώ η τιμή κιλού του είναι τα 25.000 δολάρια.

8) Λευκή τρούφα Alba

Είναι πρώτη στη λίστα με τα ακριβότερα φαγητά του κόσμου γιατί, δεν καλλιεργείται εύκολα. Η τρούφα Alba καταναλώνεται μόνο ωμή, κατά προτίμηση σε λεπτές φέτες πάνω από ζυμαρικά ή ρύζι. Η τιμή κιλού της Alba φτάνει τα 160.000 δολάρια.

akrivafagita