Διάφανη Αγάπη – Το Σκοτεινό Μυστήριο Ζωής και Θανάτου ανοίγει τις πύλες του 29/9

Διάφανη Αγάπη – Η νέα σειρά του ALPHA, “Διάφανη Αγάπη”, ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της και το επίσημο τρέιλερ έχει ήδη κυκλοφορήσει, προσφέροντας την πρώτη γεύση από όσα θα παρακολουθήσουμε. Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και θα είναι διπλό.

Διάφανη Αγάπη – Το Σκοτεινό Μυστήριο Ζωής και Θανάτου ανοίγει τις πύλες του 29/9

Το τρέιλερ συνοδεύεται από τη μουσική της Νατάσσας Μποφίλιου, η οποία ερμηνεύει το τραγούδι “Υπάρχουν κάποιοι που αγαπούν μέχρι θανάτου και στην επόμενη ζωή απ’ την αρχή”, με μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου. Η υπόθεση της σειράς ξεκινά με μια δολοφονία που αφήνει πίσω της συντρίμμια και θλίψη. Δύο πτώματα, αναμεμειγμένα με τα όπλα τους, κείτονται στην ταράτσα ενός εγκαταλελειμμένου κτιρίου. Φαίνεται ότι οι δύο νεκροί πυροβόλησαν ο ένας τον άλλο, και οι αστυνομικοί περιφρουρούν τη σκηνή του εγκλήματος με μπλε φάρους αναμμένους.

Ο αστυνόμος Στέφανος Λεοντής, που υποδύεται ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, περνά απαρατήρητος μέσα από τη σκηνή του εγκλήματος. Οι συνάδελφοί του, Σπύρος (Μιχάλης Οικονόμου), Χάρης (Μιχάλης Σαράντης), Στέλλα (Θεόβη Στύλλου) και ο διευθυντής του τμήματος Νίκος Ραγκούσης (Νίκος Ψαρράς), δεν τον αντιλαμβάνονται καθόλου. Παρόλο που ο Στέφανος έχει βιώσει πολλές τέτοιες καταστάσεις στην καριέρα του, αυτή η υπόθεση τον συγκλονίζει καθώς πρόκειται για τη δική του δολοφονία. Ξαφνικά, μια κόκκινη πύλη ανοίγει μπροστά του, οδηγώντας τον σε έναν άλλο κόσμο.

Συναντά μπερδεμένες εικόνες του μέλλοντος, που τον εμποδίζουν να περάσει την πύλη. Βλέπει τη σύζυγό του, Άννα Καραλή (Χαρά Μάτα Γιαννάτου), και κάποιον που προσπαθεί να τη σκοτώσει. Αν και η πύλη τον καλεί, ο Στέφανος δεν θέλει να φύγει από τον κόσμο, αφήνοντας τη γυναίκα του σε κίνδυνο. Στη νέα του ζωή, η 17χρονη Φωτεινή (Μέγκι Σούλι), η οποία είναι η μόνη που μπορεί να τον δει και να τον ακούσει, θα είναι ο μοναδικός του σύμμαχος. Μαζί θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν τη δολοφονία της γυναίκας του και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που τους περιμένουν.

Στην σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μιχάλης Οικονόμου, Άννα Μάσχα, Γιώργος Νούσης, Δημήτρης Αριανούτσος, Θοδωρής Αντωνιάδης, Θεόβη Στύλλου, Μπάμπης Χατζηδάκης, Θεοδώρα Σιάρκου, Ισίδωρος Σταμούλης, Σίμος Κακάλας, Μάρω Παπαδοπούλου, Ευτυχία Μελή, Δαβίδ Μαλτέζε, Νεφέλη Μαϊστράλη, Αντιγόνη Αλικάκου, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Γωγώ Παπαϊωάννου, Μάιρα Γραβάνη, Γιώργος Ρούφας, Μάνος Τσούτης, Βασίλης Ζαϊφίδης, Θανάσης Ζερίτης, και άλλοι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Διάφανη ΑγάπηΔιάφανη Αγάπη alpha tvΔιάφανη Αγάπη αλφαΔιάφανη Αγάπη Άννα ΜάσχαΔιάφανη Αγάπη εξελίξειςΔιάφανη Αγάπη επεισόδιαΔιάφανη Αγάπη ηθοποιοίΔιάφανη Αγάπη νέα σειράΔιάφανη Αγάπη σποιλερΜυθοπλασία διάφανη αγάπη