Διάφανη Αγάπη – Το σχέδιο του Στέφανου καταρρέει

Διάφανη Αγάπη – Η νέα αισθηματική σειρά μυστηρίου του ALPHA, «Διάφανη Αγάπη», υπόσχεται να καθηλώσει τους θεατές. Πρωταγωνιστούν οι Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Χαρά Γιαννάτου, Μέγκι Σούλι, Νίκος Ψαρράς, Μιχάλης Σαράντης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μιχάλης Οικονόμου, Άννα Μάσχα και άλλοι εξαιρετικοί ηθοποιοί.

Διάφανη Αγάπη – Το σχέδιο του Στέφανου καταρρέει

Παίρνει το ρίσκο και πηγαίνει μόνος του σε μια τοποθεσία που πιστεύει ότι βρίσκεται το άντρο ενός περιβόητου εμπόρου ναρκωτικών. Η γυναίκα του, Άννα, και ο εισαγγελέας αντιτίθενται στην ιδέα του, αλλά δεν καταφέρνουν να τον αποτρέψουν. Καθώς περνούν οι ώρες και ο Στέφανος δεν επιστρέφει, η Άννα του τηλεφωνεί. Όταν εκείνος δεν απαντά, καταλαβαίνει ότι προχώρησε στο σχέδιο του. Ο Στέφανος εντοπίζει τον έμπορο ναρκωτικών και τον ακινητοποιεί, ετοιμαζόμενος να του περάσει χειροπέδες. Ξαφνικά, ένας άγνωστος άντρας εμφανίζεται και πυροβολεί τον Στέφανο, σκοτώνοντας και τον έμπορο ναρκωτικών.

Βρισκόμενος στα πρόθυρα του θανάτου, ο Στέφανος βλέπει την πόρτα του άλλου κόσμου, αλλά σκέφτεται την Άννα και αποφασίζει να παραμείνει ζωντανός. Η Άννα, μαθαίνοντας για τον θάνατό του, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, ενώ οι συνάδελφοί του σοκάρονται. Ο δολοφόνος παραμένει ατιμώρητος και σχεδιάζει να βλάψει και την Άννα. Ο Στέφανος, πλέον αόρατος, βρίσκει έναν πολύτιμο σύμμαχο. Μαζί, επιχειρούν να εξιχνιάσουν τη δολοφονία του και να προστατέψουν την Άννα, που βρίσκεται σε κίνδυνο. Η ιστορία της σειράς ξετυλίγεται με αγωνία, φέρνοντας στο φως τα μυστικά και τις ανατροπές που κρατούν τους θεατές σε συνεχή ένταση.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Διάφανη ΑγάπηΔιάφανη Αγάπη alpha tvΔιάφανη Αγάπη αλφαΔιάφανη Αγάπη Άννα ΜάσχαΔιάφανη Αγάπη εξελίξειςΔιάφανη Αγάπη επεισόδιαΔιάφανη Αγάπη ηθοποιοίΔιάφανη Αγάπη νέα σειράΔιάφανη Αγάπη σποιλερΜυθοπλασία διάφανη αγάπη