Διάφανη Αγάπη – Το Μυστήριο της Πύλης Αποκαλύπτεται

Διάφανη Αγάπη – Οι εξελίξεις απο τα πρώτα κιόλας επεισόδια της σειράς θα καθηλώσουν το κοινό, καθώς η Πύλη εκπέμπει προς το άγνωστο και το μυστήριο αποκαλύπτεται. Μυστήρια πράγματα συμβαίνουν τόσο στους ρόλους της νέας σειράς του ALPHA, όσο και στην πραγματική ζωή των ηρώων της. Ο Στέφανος, με 10 χρόνια υπηρεσίας, έχει ερευνήσει πολλές παρόμοιες υποθέσεις. Ωστόσο, αυτή η υπόθεση διαφέρει, καθώς αφορά τη δική του δολοφονία. Κάποιος τον έχει σκοτώσει και είναι νεκρός.

Διάφανη Αγάπη – Το Μυστήριο της Πύλης Αποκαλύπτεται

Σε μια σκηνή που διαδραματίζεται στην ταράτσα ενός σύγχρονου κτιρίου, μια πόρτα φωτίζεται ξαφνικά με ένα μυστηριώδες κόκκινο χρώμα, εκπέμποντας σαν πύλη προς το άγνωστο ή ίσως και το υπερπέραν. Αυτό το τρέιλερ διάρκειας μόλις 20 δευτερολέπτων, παρουσιάζει την πολύ αναμενόμενη σειρά “Διάφανη Αγάπη”, σκηνοθετημένη από τον Σπύρο Ρασιδάκη (γνωστός από “Τα καλύτερα μας χρόνια” και “Έλα στη θέση μου”). Το τρέιλερ συμφωνεί με την πρώτη επίσημη περιγραφή της σειράς από το κανάλι.

Η σκηνή λαμβάνει χώρα στην ταράτσα ενός εγκαταλελειμμένου κτιρίου, όπου βρίσκονται δύο νεκροί άντρες, πιθανόν έχοντας πυροβολήσει ο ένας από τον άλλον, με τα όπλα πεταμένα δίπλα τους. Οι μπλε φάροι της αστυνομίας αναβοσβήνουν και οι αστυνομικοί απομονώνουν την περιοχή για να την ερευνήσουν. Ο αστυνόμος Στέφανος Λεοντής (Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης) διασχίζει τη σκηνή του εγκλήματος, αλλά κανείς δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται την παρουσία του. Οι συνάδελφοί του, Σπύρος (Μιχάλης Οικονόμου), Χάρης (Μιχάλης Σαράντης), Στέλλα (Θεόβη Στύλλου) και ο διευθυντής του τμήματος Νίκος Ραγκούσης (Νίκος Ψαρράς), κινούνται στο χώρο του φονικού σαν να μην υπάρχει. Τελικά ο Στέφανος είναι νεκρός.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Διάφανη ΑγάπηΔιάφανη Αγάπη alpha tvΔιάφανη Αγάπη αλφαΔιάφανη Αγάπη Άννα ΜάσχαΔιάφανη Αγάπη εξελίξειςΔιάφανη Αγάπη επεισόδιαΔιάφανη Αγάπη ηθοποιοίΔιάφανη Αγάπη νέα σειράΔιάφανη Αγάπη σποιλερ