Διάφανη Αγάπη – Στο στόχαστρο του δολοφόνου

Διάφανη Αγάπη – Ο αστυνόμος Στέφανος Λεοντής από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών δέχεται πληροφορίες για την τοποθεσία του «Φαντάσματος», ενός γνωστού εμπόρου ναρκωτικών που διακινεί το επικίνδυνο ναρκωτικό RedGhost. Ανάμεσα στα θύματα του είναι η εικοσάχρονη Αλεξάνδρα Λαμπρινού, της οποίας ο θάνατος ερευνάται από την ομάδα του.

Διάφανη Αγάπη – Στο στόχαστρο του δολοφόνου

Ο εισαγγελέας Αντώνης Πετράτος, λόγω των αμφίβολων μεθόδων του Στέφανου, αρνείται να εκδώσει ένταλμα σύλληψης για τον «Φάντασμα». Παρά τις εντολές του, ο Στέφανος αποφασίζει να δράσει. Στη διάρκεια της επιχείρησης, όμως, ένα τρίτο άτομο τον προλαβαίνει και τον πυροβολεί τη στιγμή που ετοιμάζεται να περάσει χειροπέδες στον διαβόητο έμπορο. Ο Στέφανος καταλήγει νεκρός, αλλά ενώ βρίσκεται στην κόκκινη πόρτα της μετά θάνατον ζωής, ανακαλύπτει ότι δεν μπορεί να περάσει.

Στην αναμονή του, βλέπει ένα όραμα: η γυναίκα του, Άννα, απειλείται από τον ίδιο δολοφόνο κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Πρέπει να προλάβει το κακό, αλλά πώς να το κάνει αφού είναι νεκρός; Περιπλανώμενος στους δρόμους, παρακολουθεί την οδύνη της Άννας και των συναδέλφων του, που θρηνούν για τον θάνατό του. Εκεί, συναντά τη 17χρονη Φωτεινή, η οποία είναι η μόνη που μπορεί να τον δει και να τον ακούσει. Ο Στέφανος αντιλαμβάνεται ότι αυτή η κοπέλα είναι η λύση στα προβλήματά του.

Αποφασίζει να την εμπλέξει στην αποστολή του να επικοινωνήσει με τον κόσμο των ζωντανών. Εν τω μεταξύ, η Άννα, καταβεβλημένη από τον πόνο της απώλειας, ανακαλύπτει ότι περιμένει το μωρό του Στέφανου, προσθέτοντας ένα ακόμη στοιχείο στην ήδη ανατρεπτική κατάσταση.

Για την αρχική σελίδα « Διάφανη Αγάπη » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Διάφανη ΑγάπηΔιάφανη Αγάπη alpha tvΔιάφανη Αγάπη αλφαΔιάφανη Αγάπη Άννα ΜάσχαΔιάφανη Αγάπη εξελίξειςΔιάφανη Αγάπη επεισόδιαΔιάφανη Αγάπη ηθοποιοίΔιάφανη Αγάπη νέα σειράΔιάφανη Αγάπη σποιλερΜυθοπλασία διάφανη αγάπη