Διάφανη Αγάπη – Παγιδευμένος ανάμεσα σε δυο κόσμους

Διάφανη Αγάπη – Η σειρά  αναδεικνύει έναν αστυνομικό ως κεντρικό χαρακτήρα, ο οποίος υπό τις πιο ακραίες συνθήκες βρίσκεται να αντιμετωπίζει τη δολοφονία του. Αντί να ακολουθήσει την κόκκινη πόρτα προς τη μετά θάνατον ζωή, επέλεξε να παραμείνει ως φάντασμα στον επίγειο κόσμο, αναζητώντας το δολοφόνο του προκειμένου να αποκαλύψει την αλήθεια και να προστατέψει τη σύζυγό του από μια αναμενόμενη επίθεση.

Διάφανη Αγάπη – Παγιδευμένος ανάμεσα σε δυο κόσμους

Ο αστυνομικός, ονόματι Γιάννης Μαυρίδης, ήταν γνωστός για την ατομική του δράση και το πάθος του για τη δικαιοσύνη. Η δολοφονία του σηματοδοτεί ένα περίεργο στροφή στη ζωή του και τον οδηγεί σε έναν κόσμο όπου η πραγματικότητα συναντά την πνευματική διάσταση. Η Αναστασία, μια έφηβη μαθήτρια, ανακαλύπτει την ικανότητά της να επικοινωνεί με τους νεκρούς, κάτι που της επιτρέπει να βοηθήσει τον Γιάννη στην αποστολή του.

Το φάντασμα του συνοδεύεται από έναν παλιό φίλο και συνάδελφο, ο οποίος τον βοηθά να προσαρμοστεί στη νέα του κατάσταση και να ανακαλύψει τα μυστικά που κρύβονται στο παρελθόν τους. Καθώς οι έρευνές τους προχωρούν, ο Γιάννης ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά στοιχεία που δείχνουν ότι ο δολοφόνος του είναι πιθανότατα ένας διεφθαρμένος αστυνομικός, ενεργός σε εγκληματικά κύκλωματα ναρκωτικών. Ωστόσο, η αναζήτησή τους απειλείται από τους συναδέλφους του στο τμήμα, οι οποίοι φαίνεται να έχουν σκοτεινά μυστικά που προσπαθούν να κρατήσουν κρυφά.

Η σειρά “Διάφανη αγάπη” είναι μια συναρπαστική διασκευή της ιταλικής σειράς “La porta rossa”, που υπόσχεται να κρατήσει τους θεατές σε αγωνία καθώς οι χαρακτήρες ανακαλύπτουν την αλήθεια πίσω από το σκοτεινό κουρτίνα των εγκλημάτων και της διαφθοράς. Η σκηνοθεσία από τον Σπύρο Ρασιδάκη και η συγγραφή από το ζευγάρι Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρα Σακαλή υπόσχονται ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της αστυνομικής δράσης και του μυστηρίου.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Διάφανη ΑγάπηΔιάφανη Αγάπη alpha tvΔιάφανη Αγάπη αλφαΔιάφανη Αγάπη Άννα ΜάσχαΔιάφανη Αγάπη εξελίξειςΔιάφανη Αγάπη επεισόδιαΔιάφανη Αγάπη νέα σειράΔιάφανη Αγάπη σποιλερ