Διάφανη Αγάπη – Όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Διάφανη Αγάπη – Η σειρά του ALPHA πρόκειται να καθηλώσει τους τηλεθεατές με την ένταση και την ατμόσφαιρα της. Στα πρώτα επεισόδια, θα παρακολουθήσουμε μια συναρπαστική υπόθεση που συνδυάζει μεταφυσικά στοιχεία με μια σπαρακτική αστυνομική υπόθεση. Η ιστορία ξεκινά με τον θάνατο ενός αστυνομικού, ο οποίος πέφτει θύμα ενός μυστηριώδους φόνου κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης.

Διάφανη Αγάπη – Όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Ο αστυνομικός επίτροπος, γνωστός για την τάση του να ενεργεί αυθόρμητα και να παραβλέπει τις οδηγίες των ανωτέρων του, αποφασίζει να αναλάβει μόνος του μια επικίνδυνη αποστολή. Σκοπός του είναι η σύλληψη ενός διακινητή ναρκωτικών, που ευθύνεται για πολλές θανάτους, συμπεριλαμβανομένου ενός νεαρού κοριτσιού. Παρά τις αντιρρήσεις των συναδέλφων του και της συζύγου του, η οποία είναι δικαστής, ο αστυνομικός προχωρά στην επιχείρηση. Κατά την επιχείρηση, ο αστυνομικός δέχεται πυρά από έναν άγνωστο τρίτο, με αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Ο δολοφόνος συνεχίζει τη δράση του, σκοτώνοντας και τον διακινητή. Παρόλα αυτά, η ψυχή του αστυνομικού παραμένει στη Γη ως φάντασμα, αποφασισμένος να μην διασχίσει την πόρτα προς το υπερπέραν όταν βλέπει το μέλλον της γυναίκας του, η οποία κινδυνεύει από τον ίδιο δολοφόνο. Ο αστυνομικός-φάντασμα αποφασίζει να παραμείνει στον κόσμο των ζωντανών για να προστατεύσει τη γυναίκα του και να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τη δολοφονία του. Εν τω μεταξύ, η αστυνομία ενημερώνει τη γυναίκα του για τον θάνατό του, προκαλώντας της απελπισία.

Παρά την παρουσία του φαντάσματος, η γυναίκα δεν μπορεί να τον δει ή να τον ακούσει. Καθώς η έρευνα συνεχίζεται, κανείς δεν υποψιάζεται ότι ο αστυνομικός παραμένει ενεργός. Ο ίδιος περιπλανιέται στους δρόμους μέχρι που συναντά ένα κορίτσι που μπορεί να τον δει. Η συνάντηση αυτή του δίνει ελπίδα ότι μπορεί να βρει τη λύση στην υπόθεση και να σώσει τη γυναίκα του.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Διάφανη ΑγάπηΔιάφανη Αγάπη alpha tvΔιάφανη Αγάπη αλφαΔιάφανη Αγάπη Άννα ΜάσχαΔιάφανη Αγάπη εξελίξειςΔιάφανη Αγάπη επεισόδιαΔιάφανη Αγάπη ηθοποιοίΔιάφανη Αγάπη νέα σειράΔιάφανη Αγάπη σποιλερ