Διάφανη Αγάπη – Ο ρόλος της Ευτυχίας Μελή στη σειρά

Διάφανη Αγάπη – Με ανυπομονησία περιμένουμε την πρεμιέρα της νέας σειράς του ALPHA με τίτλο «Διάφανη Αγάπη», στην οποία συμμετέχει και η Ευτυχία Μελή. Η ηθοποιός, γνωστή από το «Προξενιό της Ιουλίας», ερμηνεύει τον ρόλο της Κατερίνας.

Διάφανη Αγάπη – Ο ρόλος της Ευτυχίας Μελή στη σειρά

Στη σειρά, η Κατερίνα είναι μια αφοσιωμένη γυναίκα, που αγαπάει βαθιά την οικογένειά της. Αποδεικνύει καθημερινά την αφοσίωσή της στον σύζυγό της, προσφέροντάς του στήριξη και κατανόηση για την απαιτητική δουλειά του. Η υποκριτική της ικανότητα ζωντανεύει τον χαρακτήρα, προσφέροντας στον σύζυγό της την απαραίτητη συναισθηματική υποστήριξη. Η Ευτυχία Μελή αναφέρεται με συγκίνηση στον ρόλο της Κατερίνας: «Αν είχα την ευκαιρία να δημιουργήσω οικογένεια, θα ήθελα να προσφέρω στον σύζυγό μου μια ζεστή αγκαλιά, όπως η Κατερίνα κάνει για τον δικό της.»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ηθοποιός εκφράζει τον ενθουσιασμό της για τη νέα συνεργασία της και την τύχη της να συνεχίζει στην ομάδα του Διονύση Παναγιωτάκη. Επαινεί ιδιαίτερα τον Σπύρο Ρασιδάκη, με τον οποίο έχει ξαναδουλέψει, χαρακτηρίζοντάς τον ως εξαιρετικό σκηνοθέτη και άνθρωπο. Αν και ο ρόλος της στη σειρά είναι μικρός, η Ευτυχία Μελή θεωρεί μεγάλο καλλιτεχνικό δώρο τη συνεργασία της με τους Μιχάλη Οικονόμου και Νίκο Ψαρρά, τους οποίους απολαμβάνει ιδιαίτερα στη σκηνική της παρουσία.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Διάφανη ΑγάπηΔιάφανη Αγάπη alpha tvΔιάφανη Αγάπη αλφαΔιάφανη Αγάπη Άννα ΜάσχαΔιάφανη Αγάπη εξελίξειςΔιάφανη Αγάπη επεισόδιαΔιάφανη Αγάπη ηθοποιοίΔιάφανη Αγάπη νέα σειράΔιάφανη Αγάπη σποιλερΜυθοπλασία διάφανη αγάπη