Διάφανη Αγάπη – Ο Νίκος Ψαρράς μας δίνει spoiler για το ρόλο του

Διάφανη Αγάπη – Η επερχόμενη δραματική σειρά του ALPHA συνδυάζει ρομαντισμό, μυστήριο, δράση και έντονη αγωνία. Στην καρδιά της σειράς βρίσκεται ο Νίκος Ψαρράς, ο οποίος υποδύεται τον διοικητή ενός αστυνομικού τμήματος.

Διάφανη Αγάπη – Ο Νίκος Ψαρράς μας δίνει spoiler για το ρόλο του

Ο χαρακτήρας του, ο Νίκος Ραγκούσης, ζει μια συντριπτική προσωπική τραγωδία όταν ο Στέφανος Λεοντίου, ο οποίος ήταν σαν γιος του και τον είχε εντάξει στην ομάδα της αστυνομίας, πεθαίνει βίαια και αναπάντεχα. Ο Λεοντίου υπήρξε ο κορυφαίος αστυνομικός της ομάδας του Ραγκούση, γεγονός που δημιούργησε αντιπάθειες και φθόνο στους συναδέλφους του. «Η σειρά θα μας κρατήσει σε αγωνία με τις συνεχείς ανατροπές και τους πολλούς υπόπτους», δήλωσε ο Νίκος Ψαρράς σε πρόσφατη συνέντευξη του, αναφερόμενος στον ρόλο του στη σειρά «Διάφανη Αγάπη».

Ο ηθοποιός τόνισε ότι η απόφασή του να συμμετάσχει στη σειρά προήλθε από την ελκυστική πορεία του ρόλου, το δυνατό σενάριο και τις ταχύτατες σκηνές. Ο Ψαρράς εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για την ευκαιρία να υποδυθεί έναν διαφορετικό χαρακτήρα από αυτούς που έχει παίξει μέχρι τώρα. Ενθουσιάστηκε για το εξαιρετικό καστ, πολλοί από τους οποίους είναι φίλοι του, τη σκηνοθεσία του Σπύρου Ρασιδάκη και την άριστη οργάνωση της παραγωγής. Εκτίμησε ιδιαίτερα ότι θα δουλεύουν με κινηματογραφικούς ρυθμούς, επιτρέποντας πολλές πρόβες και λήψεις, γεγονός που συμβάλλει στην υψηλή ποιότητα της σειράς.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Διάφανη ΑγάπηΔιάφανη Αγάπη alpha tvΔιάφανη Αγάπη αλφαΔιάφανη Αγάπη Άννα ΜάσχαΔιάφανη Αγάπη εξελίξειςΔιάφανη Αγάπη επεισόδιαΔιάφανη Αγάπη ηθοποιοίΔιάφανη Αγάπη νέα σειράΔιάφανη Αγάπη σποιλερΜυθοπλασία διάφανη αγάπη