Διάφανη Αγάπη – O Έρωτας τους Υπερβαίνει τον Θάνατο

Διάφανη Αγάπη – Στα πρώτα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις αναμένονται πραγματικά συγκλονιστικές, καθώς θα παρακολουθήσουμε έναν έρωτα που ξεπερνά τον θάνατο. Αυτή η σειρά υπόσχεται να είναι ιδανική για όσους πιστεύουν στην αγάπη, συνδυάζοντας διάφανα και ανυπέρβλητα συναισθήματα, ακόμα και πέρα από τον χρόνο και τον χώρο, με πινελιές μεταφυσικού μυστηρίου.

Διάφανη Αγάπη – O Έρωτας τους Υπερβαίνει τον Θάνατο

Οι διάσημοι ηθοποιοί Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης και Χαρά Μάτα Γιαννάτου θα πρωταγωνιστήσουν στον ALPHA. Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης θα υποδυθεί το κεντρικό πρόσωπο της ρομαντικής ιστορίας που βασίζεται στην ιταλική σειρά «La Porta Rossa» (Η Κόκκινη Πόρτα). Στην σειρά, ο Παπαδοκωνσταντάκης ενσαρκώνει έναν ατρόμητο αστυνομικό που πεθαίνει κατά τη διάρκεια μιας επικίνδυνης επιχείρησης αλλά επιλέγει να μείνει στη γη για να λύσει το μυστήριο της δολοφονίας του και να προστατεύσει την αγαπημένη του από τον δολοφόνο του.

Η Χαρά Μάτα Γιαννάτου, η οποία συνήθως δεν εμφανίζεται συχνά στην τηλεόραση, αποφάσισε να συμμετάσχει στην σειρά αφού την ενθουσίασε η ιστορία και οι συνεργάτες. Θα υποδυθεί την Άννα, μια βοηθό εισαγγελέα που ζει σε ένα προστατευμένο περιβάλλον με αυστηρούς κανόνες. Η γνωριμία της με τον Στέφανο θα αλλάξει ριζικά τη ζωή της. Όπως σημειώνει η ηθοποιός, τα συναισθήματα της Άννας έρωτας, πληγές, φόβος και πένθος είναι κοινά για όλους μας, και αυτά τα χαρακτηριστικά την συνδέουν με τον ρόλο της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Στέφανος θα προσπαθήσει να εξιχνιάσει την υπόθεση της δολοφονίας του, αλλά και να σώσει την αγαπημένη του, αφού σύμφωνα με οράματα που έχει δει ο δικός του φονιάς θα δολοφονήσει και εκείνη την ημέρα των Χριστουγέννων, ενώ η μοναδική του βοήθεια είναι ένα κορίτσι που μπορεί να τον δει και να τον ακούσει. Η σειρά θα μεταφέρει το ιταλικό format στην ελληνική πραγματικότητα με την επιμέλεια των Βασίλη Ρισβά και Δήμητρας Σακαλή, οι οποίοι θα προσαρμόσουν το σενάριο για το ελληνικό κοινό.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Διάφανη ΑγάπηΔιάφανη Αγάπη alpha tvΔιάφανη Αγάπη αλφαΔιάφανη Αγάπη Άννα ΜάσχαΔιάφανη Αγάπη εξελίξειςΔιάφανη Αγάπη επεισόδιαΔιάφανη Αγάπη ηθοποιοίΔιάφανη Αγάπη νέα σειράΔιάφανη Αγάπη σποιλερ