Διάφανη Αγάπη – Ο Δημήτρης Αριανούτσος εισβάλλει στη σειρά σε ρόλο έκπληξη

Διάφανη Αγάπη – Ο Δημήτρης Αριανούτσος μαγνήτισε το κοινό με την ερμηνεία του στον ρόλο του Χρήστου στο “Προξενιό της Ιουλίας”. Τη νέα σεζόν, θα τον παρακολουθήσουμε στη νέα συναισθηματική σειρά μυστηρίου του ALPHA, “Διάφανη Αγάπη”. Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναλαμβάνει έναν νέο, δυναμικό ρόλο στην αισθηματική αυτή σειρά.

Διάφανη Αγάπη – Ο Δημήτρης Αριανούτσος εισβάλλει στη σειρά σε ρόλο έκπληξη

Η υπόθεση της σειράς περιλαμβάνει μια δολοφονία που έχει διαλύσει ζωές, προκαλώντας πόνο και θλίψη. Στο επίκεντρο βρίσκεται μια γυναίκα που βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο. Ένα όραμα, μια κλειστή πόρτα και η αγάπη είναι τα κεντρικά θέματα της σειράς, όπου η πραγματικότητα και η επιθυμία μπλέκονται. Η πλοκή της σειράς ξεκινά με τη σκηνή ενός εγκλήματος σε μια εγκαταλελειμμένη ταράτσα. Δύο πτώματα βρίσκονται εκεί, με τα όπλα δίπλα τους, δείχνοντας ότι πυροβολήθηκαν ο ένας από τον άλλο. Οι μπλε φάροι της αστυνομίας αναβοσβήνουν, ενώ οι αστυνομικοί απομονώνουν τη σκηνή του εγκλήματος.

Ο αστυνόμος Στέφανος Λεοντής, τον οποίο υποδύεται ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, περνά μέσα από τη σκηνή του εγκλήματος, χωρίς κανείς να αντιληφθεί την παρουσία του. Οι συνάδελφοί του – ο Σπύρος (Μιχάλης Οικονόμου), ο Χάρης (Μιχάλης Σαράντης), η Στέλλα (Θεόβη Στύλλου) και ο διευθυντής του τμήματος, Νίκος Ραγκούσης (Νίκος Ψαρράς) – κινούνται ανυποψίαστοι γύρω του. Η υπόθεση είναι ιδιαίτερη για τον Στέφανο, γιατί πρόκειται για τη δική του δολοφονία. Απότομα, μια κόκκινη πύλη ανοίγει μπροστά του, οδηγώντας τον σε έναν άλλο κόσμο.

Εκεί, βλέπει μελλοντικές εικόνες που τον εμποδίζουν να προχωρήσει. Βλέπει τη σύζυγό του, Άννα Καραλή (Χαρά Μάτα Γιαννάτου), να κινδυνεύει. Παρόλο που προσπαθεί να μην περάσει την πύλη, δε θέλει να εγκαταλείψει τον κόσμο αφήνοντας τη γυναίκα του σε κίνδυνο. Στη νέα του «ζωή», ο Στέφανος θα έχει τη βοήθεια της Φωτεινής (Μέγκι Σούλι), μιας 17χρονης έφηβης που είναι η μόνη που μπορεί να τον δει και να τον ακούσει. Θα καταφέρει άραγε η βοήθεια της Φωτεινής να αποτρέψει τη δολοφονία της γυναίκας του;

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Διάφανη ΑγάπηΔιάφανη Αγάπη alpha tvΔιάφανη Αγάπη αλφαΔιάφανη Αγάπη Άννα ΜάσχαΔιάφανη Αγάπη εξελίξειςΔιάφανη Αγάπη επεισόδιαΔιάφανη Αγάπη ηθοποιοίΔιάφανη Αγάπη νέα σειράΔιάφανη Αγάπη σποιλερ