Διάφανη Αγάπη – O Alpha κάνει κίνηση ματ με την νέα σειρά μυστηρίου

Διάφανη Αγάπη – Η νέα σειρά μυστηρίου “Διάφανη Αγάπη” κάνει την εμφάνισή της στον Alpha και υπόσχεται να εντυπωσιάσει με την πλοκή και τους ηθοποιούς της. Ο Alpha επαναστατεί με την πρεμιέρα των νέων σειρών του, και από τις 23 Σεπτεμβρίου, αφιερώνει κάθε βράδυ σε μια νέα σειρά, σε μια ειδική εβδομάδα με διπλά επεισόδια. Ανάμεσα σε αυτές, η σειρά “Διάφανη Αγάπη” ξεχωρίζει με την πρεμιέρα της να είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 21.00.

Διάφανη Αγάπη – O Alpha κάνει κίνηση ματ με την νέα σειρά μυστηρίου

Η ιστορία ξεκινά με μια σκηνή εγκλήματος στην ταράτσα ενός εγκαταλελειμμένου κτιρίου, όπου βρίσκονται δύο πτώματα με τα όπλα δίπλα τους. Το σκηνικό δείχνει ότι οι δύο άνθρωποι έχουν πυροβολήσει ο ένας τον άλλο, ενώ οι μπλε φάροι της αστυνομίας αναβοσβήνουν και οι αστυνομικοί φροντίζουν να απομονώσουν τη σκηνή. Ο αστυνόμος Στέφανος Λεοντής (Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης) διασχίζει το χώρο, αλλά η παρουσία του περνά απαρατήρητη από τους υπόλοιπους αστυνομικούς: τον Σπύρο (Μιχάλης Οικονόμου), τον Χάρη (Μιχάλης Σαράντης), τη Στέλλα (Θεόβη Στύλλου) και τον διευθυντή του τμήματος Νίκο Ραγκούση (Νίκος Ψαρράς).

Ενώ ο Στέφανος έχει αντιμετωπίσει πολλές τέτοιες καταστάσεις κατά τη διάρκεια της δεκαετούς καριέρας του, αυτή η υπόθεση είναι μοναδική. Αντιμετωπίζει τη δική του δολοφονία. Ξαφνικά, μια κόκκινη πύλη ανοίγει, οδηγώντας τον σε έναν άλλο κόσμο, αλλά το μέλλον που βλέπει μπροστά του περιπλέκει τα πράγματα. Βλέπει τη σύζυγό του, Άννα Καραλή (Χαρά Μάτα Γιαννάτου), να κινδυνεύει και αρνείται να περάσει την πύλη, προτιμώντας να παραμείνει για να την προστατεύσει.

Στην προσπάθειά του να αποτρέψει την απειλή, ο Στέφανος θα έχει για συμμάχου την 17χρονη Φωτεινή (Μέγκι Σούλι), η οποία είναι η μοναδική που μπορεί να τον δει και να τον ακούσει. Η βοήθεια της Φωτεινής θα είναι αρκετή για να σώσει τη ζωή της γυναίκας του;

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Διάφανη ΑγάπηΔιάφανη Αγάπη alpha tvΔιάφανη Αγάπη αλφαΔιάφανη Αγάπη Άννα ΜάσχαΔιάφανη Αγάπη εξελίξειςΔιάφανη Αγάπη επεισόδιαΔιάφανη Αγάπη ηθοποιοίΔιάφανη Αγάπη νέα σειράΔιάφανη Αγάπη σποιλερ